Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.jpg

Prezentacja Serwera:https://youtu.be/3DB5awTIsso
Strona Polska:http://pokemoc.pl
Forum:http://pokemoc.pl/forum/
Strona Angielska:http://pokemoc.jimdo.com

Plusy Serwera:

Oryginalna Mapa ;)

491.pngAdministracja ciągle dodaje nowości 491.png

006.pngLatanie i pływanie BEZ VIPA 006.png

471.png NOWE POKEMONY 470.png

026-m.pngWysoka Grywalność 026-m.png

145.pngRealne szanse na złapanie Legendarnego Pokemona145.png

BRAK NUDY !! Częste eventy

VIP nie daje ogromnej przewagi nad graczem z darmowym kontem B)

Dużo misji :)

NIE JEST PAY2WIN jak większość serwerów B)

Robiony dla graczy nie dla pieniędzy :)

Dostępność adminów przez prawie cały dzień :)

Uptime 99% 24/7 !!  ;)

Oryginalne GRAFIKI :v

Autorskie EVENTY xD

Wszystkie evolucje EEVEE :D

Pomoc techniczna GG oraz telefon ;)

Ładnie wykonana strona :)  (prosta w działaniu i przejrzysta)

Miła atmosfera :)

6641-32x32x32.pngPromocje 6641-32x32x32.png

Opłacony na ponad ROK :) (do kolejnych wakacji)

Opublikowano

Nic nowego praktycznie, catch bardzo, bardzo słaby poki nie wpadają, loot stonów średni ale praktycznie nadaja sie tylko do sellania na balle. Shiny poki jedynie z Sms shopu (shiny stone) wszystko praktycznie z sms shopu. mapka bez ładu i składu nie polecam, najgorszy OTS jaki widziałem, zostaje nam czekac na coś lepszego 

Bez sms shopu nie mamy praktycznie nic
Ceny Balli są z kosmosu ( patrzac na catch i loot)
Jedyny sensowny exp to liderzy sal.
Na Admina czasami trzeba czekac kilka dni.
najwiecej osob online bylo chyba 7 ( wiec zajebiscie wielka grywalność)
Serwer byłby fajny gdyby nie to ze z sms shopu mozemy miec wszystko
-cuksy(daja lvl pokemonowi)
-saffari balle ( 100saffari balli= 100 sprzedannych stonów u npc
-shiny stone ( misja niby jest od 100, ale skoro to hard to do 100 bez shiny poka nie da sie dojsc)

Opublikowano

Nic nowego praktycznie, catch bardzo, bardzo słaby poki nie wpadają, loot stonów średni ale praktycznie nadaja sie tylko do sellania na balle. Shiny poki jedynie z Sms shopu (shiny stone) wszystko praktycznie z sms shopu. mapka bez ładu i składu nie polecam, najgorszy OTS jaki widziałem, zostaje nam czekac na coś lepszego 

Bez sms shopu nie mamy praktycznie nic

Ceny Balli są z kosmosu ( patrzac na catch i loot)

Jedyny sensowny exp to liderzy sal.

Na Admina czasami trzeba czekac kilka dni.

najwiecej osob online bylo chyba 7 ( wiec zajebiscie wielka grywalność)

Serwer byłby fajny gdyby nie to ze z sms shopu mozemy miec wszystko

-cuksy(daja lvl pokemonowi)

-saffari balle ( 100saffari balli= 100 sprzedannych stonów u npc

-shiny stone ( misja niby jest od 100, ale skoro to hard to do 100 bez shiny poka nie da sie dojsc)

CHYBA pan jest z kosmosu.

-cuksy ddają lvl pokemonowi (jak na każdym prawie serwerze)

-saffari balle (mozna latwo zdobyc na evencie)

-shiny stone (jest misja oraz codzienne eventy :) można zgarnąć prawie ciągle :)

-najładniejsza mapa (lepsza od pokemixx,pxg,pokemononline.pl)

-częste aktualizacje

-idealny exp

-BEZ SMS SHOP można być najlepszym (1 gracz w rankingu nie kupił ani 1 przedmiotu)

-Tanie CENY W sms shop

-codzienne eventy

-nowe pokemony

-aktualizowany ot client

-miła i pomocna administracja

-Pomoc telefoniczna dostępna od 11 do 18

-kontakt telefoniczny admin wbije prawie zawsze :) (chyba nigdy pan nie korzystał z pomocy technicznej :) nigdy administracji nie było dłużej offline niż  pare godzin bo muszą się admini wyspać  :)

-najwięcej było ponad 40osób ale zostało to wykasowane z powodu zmiany hostingu

-da się dojść do 100 albo nawet dalej bez shiny (1 szy w rankingu bez shiny doszedł do 150lvl)

Pozdro dla osób które weszły żeby napisać że nie polecają :)

Jak uważacie że nic nowego to pobierzcie silnik z neta!! u nas wszystko jest prawie w hd oraz przeprowadzamy aktualizacje na bieżąco ! administracja jest

ogranięta i nie rozdaje itemów ..

Gdyby byliśmy słabym serwerem nikt by nas nie polecał a mamy wiele partnerów.

Jak chcecie to cisnijcie dalej na pokemon online albo xgames a potem nazekajcie ze was okradli albo oszukali.

Czekamy na dalsze hejty a nie wypowiedzi normalne. (0 argumentów i nawet nie wbije dana osoba na serwa i pisze że nie poleca)

Serwer jest hard więc temu trudny catch i wszystko.

Opublikowano

Kocham ten serwer  <3

Codzienne eventy :)

Miła administracja :)

Kontakt :)

Najlepsza grywalność :)

Polecam mam ponad 100lvl :) mimo wolnego expa :)

Nie da się na nim nudzić a po prostu jak nie chcesz nie wydajesz kasy i ciągniesz nagrody z eventów :) 2 razy wygrałem shiny stone także już 22złote zaoszczędzone :P

WBIJAĆ :)

mmrl8z39gjeg.png

NIGDY NIE OPUSZCZĘ TEJ GRY <3

Opublikowano

Kocham ten serwer  <3

Codzienne eventy :)

Miła administracja :)

Kontakt :)

Najlepsza grywalność :)

Polecam mam ponad 100lvl :) mimo wolnego expa :)

Nie da się na nim nudzić a po prostu jak nie chcesz nie wydajesz kasy i ciągniesz nagrody z eventów :) 2 razy wygrałem shiny stone także już 22złote zaoszczędzone :P

WBIJAĆ :)

dziękujemy za pozytwyną opinie :) serwer staramy się ulepszyć i ciągle nad nim pracujemy :)  dziękujemy też za argumenty które faktycznie są przez nas potwierdzone ;)

jedyne co jest wymagane to  język angielski aby potrafić używać w pełni klienta i opcji z gry :)

CENY w sms shop są tanie :)  a do tego są częste promocje !! o.O vip tańszy o 25% ... shiny stone 50% itp ;)

Opublikowano

czemu ludzie już nie tworzą porządnych serwerów do pokemonów ?

wydaje mi się że idzie na tym zarobić a odstawiają taką amatorke.

Nie życzę wam źlę bo jak robicie dla zajawki to spoko ale nie widać z waszej strony profesjonalizmu.

Opublikowano

Ile osob online?

średnio 10-15

czemu ludzie już nie tworzą porządnych serwerów do pokemonów ?

wydaje mi się że idzie na tym zarobić a odstawiają taką amatorke.

Nie życzę wam źlę bo jak robicie dla zajawki to spoko ale nie widać z waszej strony profesjonalizmu.

amatorszczyzna ? nwm o czym pan mówi ale chyba o jakimś innym serwerze.

ciągle nad nim pracujemy jak piszemy wyżej a większość osób wchodzi żeby zniechęcić inne osby.

odwalić? u nas pracujemy nad większośćią respów pare godzin ... same ustawianie borderów zajmuje sporo czasu.

wszelkie zgłoszone błędy naprawiamy w przeciagu 1h od zgłoszenia.

piszecie że nic nowego a nawet nikt z was nie wbił. (piszecie że brzydka mapa nie widząc jej)

prowadzimy pomoc techniczną i wspieramy graczy którym gra nawet nie działa i robimy aby działała.

na naszym serwerze grało ponad 20osób które nigdy nie miały stycznośći z tibią ani otsami i każdy wyraził pozytywną opinie .. natomiast gdy testowali serwery konkurencji byli zniechęceni i znudzeni zaledwie po kilmu minutach.

co do zarobków to całe pieniądze przekazujemy na hosting. (nie chcemy zarabiać na tym że ludzie sobie grają i kupią przedmioty robimy ten serw dla ludzi nie

dla kasy)

Opublikowano

średnio 10-15

amatorszczyzna ? nwm o czym pan mówi ale chyba o jakimś innym serwerze.

ciągle nad nim pracujemy jak piszemy wyżej a większość osób wchodzi żeby zniechęcić inne osby.

odwalić? u nas pracujemy nad większośćią respów pare godzin ... same ustawianie borderów zajmuje sporo czasu.

wszelkie zgłoszone błędy naprawiamy w przeciagu 1h od zgłoszenia.

piszecie że nic nowego a nawet nikt z was nie wbił. (piszecie że brzydka mapa nie widząc jej)

prowadzimy pomoc techniczną i wspieramy graczy którym gra nawet nie działa i robimy aby działała.

na naszym serwerze grało ponad 20osób które nigdy nie miały stycznośći z tibią ani otsami i każdy wyraził pozytywną opinie .. natomiast gdy testowali serwery konkurencji byli zniechęceni i znudzeni zaledwie po kilmu minutach.

co do zarobków to całe pieniądze przekazujemy na hosting. (nie chcemy zarabiać na tym że ludzie sobie grają i kupią przedmioty robimy ten serw dla ludzi nie

dla kasy)

Nie musisz pisać mi per Pan. Nie sądzę, że nasza różnica wieku jest tak duża (jeśli wgl jest)

Pisząc mój post nie starałem się obrazić Serwera czy Administracji. 

Czemu napisałem że wygląda amatorsko ?

Po 1 sprawdziłem na jakim systemie pracujecie i jestem w 96% pewny, że jest to Windows. (używacie Biznes Host)

Po 2 macie dns pokemoc.pl co jest bardzo dużym plusem i potwierdza wasz "profesjonalizm" lecz problemem jest strona.

Pamiętaj :) konto tworzysz w grze :) na forum jest poradnik jak zrobić :)

Takim problemem jest dla was postawienie (najlepiej) gesiora z jakimś przerobionym layoutem pokemonów ?

Będą z tego same plusy jak np. SMS Shop który teraz wygląda:

rr9amu.jpg

Mnie osobiście odstraszą takie strony.

Dodatkowo napisałeś, że masz ok. 10-15 graczy którzy nie mieli nic wspólnego z Tibia ani OTS więc jak myślisz - strona na której zakładasz konto i postać była by wygodniejsza czy tworzenie postaci bezpośrednio w cliencie (pomijając poradnik na forum ponieważ ktoś pomyśli, że to tak dużo roboty)?

Kolejna sprawa

Czemu strona w języku angielskim jest kompletnie inna ? Nie można było zrobić tego na tej jednej ?

Podsumowanie:

Pomijając fakt, że używacie Windowsa i macie około x2,5 większe koszty utrzymania maszyny to nad stroną mogli byście się zastanowić.

PS

Zostawiam  też w spokoju fakt Clienta którego nie widziałem (wiem tyko że to OtClient)

PS2

50% z 20zł to 10 zł czyli za 20zł PSC albo doładowaniem powinno być 30zł a nie 35zł

Opublikowano

Nie musisz pisać mi per Pan. Nie sądzę, że nasza różnica wieku jest tak duża (jeśli wgl jest)

Pisząc mój post nie starałem się obrazić Serwera czy Administracji. 

Czemu napisałem że wygląda amatorsko ?

Po 1 sprawdziłem na jakim systemie pracujecie i jestem w 96% pewny, że jest to Windows. (używacie Biznes Host)

Po 2 macie dns pokemoc.pl co jest bardzo dużym plusem i potwierdza wasz "profesjonalizm" lecz problemem jest strona.

Takim problemem jest dla was postawienie (najlepiej) gesiora z jakimś przerobionym layoutem pokemonów ?

Będą z tego same plusy jak np. SMS Shop który teraz wygląda:

rr9amu.jpg

Mnie osobiście odstraszą takie strony.

Dodatkowo napisałeś, że masz ok. 10-15 graczy którzy nie mieli nic wspólnego z Tibia ani OTS więc jak myślisz - strona na której zakładasz konto i postać była by wygodniejsza czy tworzenie postaci bezpośrednio w cliencie (pomijając poradnik na forum ponieważ ktoś pomyśli, że to tak dużo roboty)?

Kolejna sprawa

Czemu strona w języku angielskim jest kompletnie inna ? Nie można było zrobić tego na tej jednej ?

Podsumowanie:

Pomijając fakt, że używacie Windowsa i macie około x2,5 większe koszty utrzymania maszyny to nad stroną mogli byście się zastanowić.

PS

Zostawiam  też w spokoju fakt Clienta którego nie widziałem (wiem tyko że to OtClient)

PS2

50% z 20zł to 10 zł czyli za 20zł PSC albo doładowaniem powinno być 30zł a nie 35zł

tworzenie konta na stronie niedługo będzie.

jeśli pana odstrasza prosta przejrzysta strona dobry support  i kontakt to trudno.

co do tych stron na 1 hostingu nie chcemy aby było pokemoc.pl (gdy jest po angielsku a dokupienie domeny eu itp kosztuje)

? próbował pan coś kupić?  co do psc to jest to promocja .. psc jest większy bonus

bizneshost jest dla pana amatorski ? ps korzystamy z bizneshost oraz minsthost i dlatego że jest wydajnie i stawki są fajne.

pisze pan że vps z windows to badziewie? tak ... jasne a przekompiluj pan silnik z windowsa na linuxa... potem pogadamy

co do domeny .pl to jest ona gratis do hosta strony i wychodzi to tanio ;)

nie wszedł pan na serw a już pan znalazł rzekome zastrzeżenia :) a jeśli ktoś chcę pograć na na naprawdę fajnym serwerze to i tak wbije ;p co do waszych komentów to nie napisaliscie nic miłego a same złe strony.

a to że dodałem kontakt telefoniczny chyba dobrze o nas swiadczy. (nie kupujesz od widmo administratora gdzie niewiesz na ile mają hosting wykupiony i czy jutro nie padną)

Opublikowano

tworzenie konta na stronie niedługo będzie.

jeśli pana odstrasza prosta przejrzysta strona dobry support  i kontakt to trudno.

co do tych stron na 1 hostingu nie chcemy aby było pokemoc.pl (gdy jest po angielsku a dokupienie domeny eu itp kosztuje)

? próbował pan coś kupić?  co do psc to jest to promocja .. psc jest większy bonus

bizneshost jest dla pana amatorski ? ps korzystamy z bizneshost oraz minsthost i dlatego że jest wydajnie i stawki są fajne.

pisze pan że vps z windows to badziewie? tak ... jasne a przekompiluj pan silnik z windowsa na linuxa... potem pogadamy

co do domeny .pl to jest ona gratis do hosta strony i wychodzi to tanio ;)

nie wszedł pan na serw a już pan znalazł rzekome zastrzeżenia :) a jeśli ktoś chcę pograć na na naprawdę fajnym serwerze to i tak wbije ;p co do waszych komentów to nie napisaliscie nic miłego a same złe strony.

a to że dodałem kontakt telefoniczny chyba dobrze o nas swiadczy. (nie kupujesz od widmo administratora gdzie niewiesz na ile mają hosting wykupiony i czy jutro nie padną)

1. Sam używam minthost.

2. Co do kompilacji, możecie sami sobie edytować source i przekompilować na linux. (raczej warto skoro wtedy będą mniejsze koszta / lepsza wydajność)

Ogólnie co do serwera nie pisze, że jest słaby bo na nim nie grałem ale i nie zagram ponieważ zostałem odstraszony.

Nie chodzi o to żeby zabrać czy żle nastawić graczy tylko naprowadzić i poprawić.

Skoro jesteście taką ogarniętą Administracją to czemu nie uwzględnicie i mojego zdania ?

Opublikowano

Serwer słaby, administracja 10lat. Miałem bana bo adm na evencie dał nagrode komuś innemu niż wygranemu. Admini przeklinają, wykluczają z eventów. Restart po zakupie vipa. Coś jeszcze dodać? (mam co).

Opublikowano

Serwer słaby, administracja 10lat. Miałem bana bo adm na evencie dał nagrode komuś innemu niż wygranemu. Admini przeklinają, wykluczają z eventów. Restart po zakupie vipa. Coś jeszcze dodać? (mam co).

był tylko 1 restart !! i już więcej nie będzie !!!

były zwroty za zakup sms wpłacisz 22zł reset i masz dalej !! możesz sb coś kupić ! ps administracja w większośći ukończyła 18lat !

część adminów jest oczywiście młodsza ale nie mamy po 9-10lat :) (jest weryfikowana na skype )

Nie bierzemy osób nieogarniętych i o tym czy się dostaną decydują rózne czynniki :) (wiek też ale nie w największym stopniu)

co do nagrody to raz był administrator który pozwalał sobie na za dużo ale już został wyrzucony :)

róbcie multikonta żeby napisać więcej negatywnych komentów :) mnie to nie rusza a jak ktoś sugeruje się opiniami osób które grały na becie albo w ogóle nie grały to trudno :)

wchodzi potem taka osoba i uprzedzona przez was i innych nażeka że słaby serwer nawet nie ubijąc 1 pokemona  :(

za nażekanie też jest ban gdyż nie lubimy jak ktoś stoi w temple i zniechęca normalnych ludzi :)

ps słaby serwer? a hosting mamy na ponad rok opłacony oraz aktywnych graczy którzy grają codziennie :) tak ale tłumaczccie dalej

poprzednio ktoś napisał że mapa bez ładu i składu? nie prawda ... są różne expowiska :) jest tylko trudność ze znalezieniem tych lepszych misji

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...