Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niskie fps'y w Lolu.

#Raper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj kupiłem kompa od kumpla znajomego, problem jaki występuje na nim to strasznie niskie fps'y podczas gry ( 15- 30 ).

Procesor : Intel Core i5 750 2.67 4 rdzenie

RAM : 4 GB

Karta Graficzna : Nvidia GeForce 8400 GS 2 GB

Windows 7, 32 bity.

Nie przesiaduje 24/7 przy kompie, i to jest jedyna gra w którą gram od czasu do czasu, więc nie pytajcie mnie czy przy innych grach jest tak samo.  x d

Dziękuje, Pozdrawiam mam nadzieję, że ktoś pomoże : v

Opublikowano

Cos malo.

Fps zaleza od :

ilosci ramu , karty graficznej , brudnego komputera , virusy i rejestr. Temperatury procesora i zakurzonego komputera . Sprobuj zdefragmentowac dysk na ktorym  jest gra. od Sterowinikow  i ilosci miejsca na ktorej partycji jest system. 

Na poczatek sprobuj format.

Jest tez kilka dobrych poradnikow na necie jak polepszyc fps w grach , sprobuj wyszukac w google. Jest tez  duzo programow co blokuja .  Jesli dalej bedzie to samo , musisz kupic nowa jednostke centralna.

Ale czasami ludzie z dobrymi komputerami maja niskie fps . Dlatego zanim cos kupisz , sprawdz dobrze komputer . Ja po wyczyszczeniu komputera mam okolo 120 fps na srednich . Jak mialem ponizej 60 fps to juz mialem lekkie przycinki w wiekszych tf.

Opublikowano

Moze srednio sie na tym znam, ale najczestszym i najszybszy rozwiazaniem jest format.

Nie raz mialem problemy ze komp wolno chodzil, a ostatnio nawet spadki fps'ow w lolu (ze stalych 120 zaczelo spadalo do 20-30) i oczywiscie jak zawsze pomoglo wgranie nowego systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...