Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Stim, logowanie etc.

Kuczyn

Pytanie

Opublikowano

Joł, kiedyś tam kiedyś założyłem konto stim, pokupowałem trochę gier, straciłem na to ileś tam setek godzin, wczoraj chciałem wymienić się z kolegą moje konto za jego, więc podaliśmy sobie passy, kody itd. Ja na jego konto zalogowałem się bez problemu. On na moje już nie mógł. Po wylogowaniu z jego, ja też nie mogłem.. Pierwsza rzecz, przywrócenie hasła, kod na maila dotarł od razu, wpisuję, niby zmieniam, a tu nic, klapa, hasło nadal nie wchodzi, a jestem pewien, że wpisuję poprawni. Robiłem tak kilka razy, ale nic z tego za każdym razem błąd logowania. Teraz już nie mogę, bo wyskakuje komunikat o wykorzystaniu kodów i że mam poczekać. Najlepsze jest to że wczoraj mogłem normalnie zalogować się na steamcommunity.com, dzisiaj godzinę temu mogłem, teraz już nie.. Konto nie zostało skradzione, bo patrzyłem z konta kolegi i "ostatnio offline" się zgadza.. Jaka może być tego przyczyna?

8BCC9t9.png

Wiem, tragiczna, za kilka dni będzie lepsza :D

Jeżeli Potrzebujesz pomocy odnośnie Counter Strike'a League of Legends, czy ogólnie pomocy związanej z moimi zainteresowaniami (Pod avatarem) 

napisz mi na wiadomość prywatną lub na STEAM (http://steamcommunity.com/profiles/76561198058879396/)

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem kretynem... Cały czas wpisywałem login bez literki "o" .................... ;-;

8BCC9t9.png

Wiem, tragiczna, za kilka dni będzie lepsza :D

Jeżeli Potrzebujesz pomocy odnośnie Counter Strike'a League of Legends, czy ogólnie pomocy związanej z moimi zainteresowaniami (Pod avatarem) 

napisz mi na wiadomość prywatną lub na STEAM (http://steamcommunity.com/profiles/76561198058879396/)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...