-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Kuczyn
Kuczyn
Joł, kiedyś tam kiedyś założyłem konto stim, pokupowałem trochę gier, straciłem na to ileś tam setek godzin, wczoraj chciałem wymienić się z kolegą moje konto za jego, więc podaliśmy sobie passy, kody itd. Ja na jego konto zalogowałem się bez problemu. On na moje już nie mógł. Po wylogowaniu z jego, ja też nie mogłem.. Pierwsza rzecz, przywrócenie hasła, kod na maila dotarł od razu, wpisuję, niby zmieniam, a tu nic, klapa, hasło nadal nie wchodzi, a jestem pewien, że wpisuję poprawni. Robiłem tak kilka razy, ale nic z tego za każdym razem błąd logowania. Teraz już nie mogę, bo wyskakuje komunikat o wykorzystaniu kodów i że mam poczekać. Najlepsze jest to że wczoraj mogłem normalnie zalogować się na steamcommunity.com, dzisiaj godzinę temu mogłem, teraz już nie.. Konto nie zostało skradzione, bo patrzyłem z konta kolegi i "ostatnio offline" się zgadza.. Jaka może być tego przyczyna?
Wiem, tragiczna, za kilka dni będzie lepsza
Jeżeli Potrzebujesz pomocy odnośnie Counter Strike'a League of Legends, czy ogólnie pomocy związanej z moimi zainteresowaniami (Pod avatarem)
napisz mi na wiadomość prywatną lub na STEAM (http://steamcommunity.com/profiles/76561198058879396/)
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.