Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny z neta

ulkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej Riot nie przejmie się zwykłym graczem . Wgrywaj ile chcesz to nie ma wpływu na grę .

Opublikowano

Za mk jogo podobno bany lecą, bo timery wszystkich campow etc.

Jezu, skąd Wy to bierzecie ... Za MK Jogo nie ma i nigdy nie było banów, eot.

Nie, nie dostaniesz bana za to, że wgrywasz sobie custom skina z internetu. Polecam stronę leaguecraft.com oraz program do tego Skin Installer Ultimate (SIU). 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jezu, skąd Wy to bierzecie ... Za MK Jogo nie ma i nigdy nie było banów, eot.

Nie, nie dostaniesz bana za to, że wgrywasz sobie custom skina z internetu. Polecam stronę leaguecraft.com oraz program do tego Skin Installer Ultimate (SIU). 

Jakiś Rioter, którego nicku nie pamiętam napisał jakiś miesiąc temu na reddicie, że używanie tej aplikacji może skutkować 2 tygodniowym banem. Nie wiem jak jest naprawdę, ale jeśli Rioter tak napisał, to myślę, że warto ostrzec.

Opublikowano

Jakiś Rioter, którego nicku nie pamiętam napisał jakiś miesiąc temu na reddicie, że używanie tej aplikacji może skutkować 2 tygodniowym banem. Nie wiem jak jest naprawdę, ale jeśli Rioter tak napisał, to myślę, że warto ostrzec.

Mieli banować za to już 2 lata temu i rok temu, a do tej pory nic takiego się nie wydarzyło. Nawet jak używałem timerów do jungli i dawałem info z MK Jogo na czacie do teamu, to nic mi nie zagroziło. Jakby ludzie jeszcze nie wiedzieli, że w Riocie pracują osoby, które same nie wiedzą nigdy, o co im chodzi.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie ma za takie cos banow, a przynajmniej nie bylo.

@Secretly

myslalem ze nie mozna miec gifa w sygnaturze?

Jeden jest dozwolony ;) Btw. Jeśli chcesz męczyć się z wgrywaniem skinów, a masz z tym problem, to możesz do mnie napisać PW, a wyjaśnię Ci, co i jak działa. Ze swojego doświadczenia polecam Ci MK Jogo, chociaż czasem na aktualizację skinów trzeba czekać czasem do kilku dni.

do wiezienia w ekwadorze Cie wezma , nie radze

To nawet nie jest zabawne.

ezgif-com-effects.gif

Odkrywca
Opublikowano

Kiedys za tajmingii mialy byc bany bo dawalo to przewage, ale teraz w grze jest to wprowadzone wiec 100% legalne.

Opublikowano

Nie można :)

To dlaczego taka strona jak leaguecraft dalej działa wraz z subredditem /chromarequest? Nie wprowdzaj ludzi w błąd

Można custom skiny i to co sobie sam wgrasz

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...