Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór : Microsoft Lumia 535 a Samsung Galaxy J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ^^
Chciałem zakupić sobie nowy telefon. Mam dylemat z pośród tych dwóch : Lumią 535 a Galaxy J. Który telefon wybrać? Który będzie jak najlepszy?

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Polecam Lumię 535, mam okazję z niej korzystać czasem (brat posiada), Ja osobiście jestem użytkownikiem Lumia 532 i jestem, bardzo zadowolony.

Po przesiadce z ''LagDroida'' na Windowsa jestem mega zaskoczony płynnością i funkcjonalnością tego systemu ;) także szczerze polecam Lumię :v

p.s w Lumii 535 jedyną wadą jest to, że gdy masz mokre palce lub ekran ciężko cokolwiek wybrać (w moim modelu 532 tego nie ma), warto więc zaopatrzyć się w ''szkło hartowane'', które eliminuje sprawę :v

1221me.md.gif

Opublikowano

Ponieważ dowiedziałem się że mogę wybrać te dwa telefony w salonie play  na kartę i to są najlepsze Tytuły, które mogły pochwalić się ( Bynajmniej mi)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Nie jestem fanem Windowsa Phone. Ale przy takich modelach zdecydowanie Lumia :) To będzie bardzo dobry wybór

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...