Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer wyłącza się podczas uruchamiania.

Kacprelop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem. Teraz piszę z tego komputera, z którym mam problem. Otóż gdybym go teraz wyłączył i próbował włączyć jeszcze raz to po około 5 sekundach by się sam wyłączył nawet nie zdążył by się całkiem system uruchomić. Gdybym po tym zamarciu próbował go włączyć już by było ok normalnie by się włączył. Dzieję się tak prawie zawsze. No może czasami ale to bardzo bardzo rzadko włączy się bez nagłego zamarcia. Gdy komputer uśpię i będę go chciał włączyć to możliwe, że się stanie tak jak w przypadku wyżej, ale dzieje się tak bardzo, bardzo, bardzo rzadko. Nie wiem co mam robić, czy to zasilacz? Dodam, że jeszcze jakiś dziwny odgłos dochodzi, z wnętrza komputera, ale nie zasilacza. To brzmi tak jakby ktoś cały czas jednym ciągiem powtarzał rrrrrrrrrrrrr tylko tak "delikatnie". Nie wiem, może jeśli chodzi o te dźwięki jestem przewrażliwiony. Ale i tak proszę o wasze opinie.

Opublikowano

Być może rozwiązanie sam napisałeś ... Jeżeli masz w zanadżu jakiś inny zasilacz , lub może masz pożyczyć od kogoś to sprawdź ja nie tak dawno miałem pdoobny problem tylko u mnie znów syczało jakby sie paliło :D też myślalem że to nie od zasialacza , a jednak po wymianie wszystko działa elegancko ... dodam że tez miałem problem z uruchomieniem go , ale po kilkunastu próbach zaskakiwał .... Także myślę , że powinnieneś pierwsze co jednak ten najbardziej oczywistą rzecz sprawdzić .

Opublikowano

Właśnie nie mam od kogo pożyczyć. Właśnie czasami się włącza bez zamarcia, ale bardzo rzadko, częściej z zamarciem. Czyli prawdopodobnie zasilacz się kończy? Sam kompa nie chcę też rozkręcać. Powiem tacie on ma takiego kolegę co się na tym zna. Może on coś pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...