Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały przykład o społeczności w CS:GO

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Proszę tego nie brać na poważnie, to silver 2 - 50h 10 killi posiadał, w turniejowym wygralismy.

post-1406038-0-42862600-1441406952_thumb.png

Jesli bedzie potrzeba zamknac temat, to mozecie zamknac, po prostu walcze z cs:go w zwalczaniu silverow.

Na dowod:

post-1406038-0-14124000-1441407363_thumb.png

Ten temat nie sluzyl do wyzalania sie ze jestem slaby itp itd, chciałem go dla beki dać bo on powiedział ze twoja stara silver I.

Pozdrawiam.

76561198230710648.png

Opublikowano

''W zwalczaniu z silverami''? Kazdy gra jak potrafi, ogarnij sie ziomek.. Niektorzy graja lepiej inni graja gorzej- znajdz sobie team i nie placz.

Myslisz, ze mnie to nie wkurza, ze gram sobie na smurfie solo i musze miec 50 fragow zeby mecz ugrac? :> Bo reszta teamu ma po 3 i 4vs1 nie potrafia ugrac?

Dlatego znalazlem sobie team i gramy w 3-5 i easy :>

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

''W zwalczaniu z silverami''? Kazdy gra jak potrafi, ogarnij sie ziomek.. Niektorzy graja lepiej inni graja gorzej- znajdz sobie team i nie placz.

Czytales w koncu ten temat? Podam ci przyklad ktory mial miejsce kilka dni temu, mialem team, jednemu padl komputer i byl bot po czym dolaczyl, klawiatura mu przestala dzialac, drugiemu ping podskoczyl do 200 i nie mogl sie poruszyc pozdrawiam. 

76561198230710648.png

Opublikowano

ciekaw jestem co by było gdyby ci komputer się wyłączył lub klawiatura padła. pewnie płakałbyś, bo możesz spaść do silvera.

Opublikowano

ciekaw jestem co by było gdyby ci komputer się wyłączył lub klawiatura padła. pewnie płakałbyś, bo możesz spaść do silvera.

Jak chcesz wiedziec to po miesiacu dopiero spada ranga

76561198230710648.png

Opublikowano

Wow ma 43h i może dopiero zaczyna grać i gra słabo. Teraz na start daje ci goldy więc? To ty tu jesteś gównem, że nie możesz z golda wyjść. A takie mecze z samymi nowymi graczami to easy 16:0. Już się wypłakałeś? Znajdź team i będzie git. Ty od razu po 50h globala wbiłeś i po 50 fragów na meczu pewnie miałeś?!  Do tego jeszcze dodaj wbijanie 3lvl co jest trudne dla nowego.

Opublikowano

Wow ma 43h i może dopiero zaczyna grać i gra słabo. Teraz na start daje ci goldy więc? To ty tu jesteś gównem, że nie możesz z golda wyjść. A takie mecze z samymi nowymi graczami to easy 16:0. Już się wypłakałeś? Znajdź team i będzie git. Ty od razu po 50h globala wbiłeś i po 50 fragów na meczu pewnie miałeś?!  Do tego jeszcze dodaj wbijanie 3lvl co jest trudne dla nowego.

30 fragow on mial 10, ranga gra jak kazda inna, na globalach nie zrobisz ace, pozatym to nie temat na gadanie kto ile ma fragow 

@Edit 3 lvl mialem 1 dnia

76561198230710648.png

Opublikowano

Gra jak umie, niestety nic z tym nie zrobisz. Nie wiem w jakim celu powstał ten temat, każdy kiedyś zaczynał swoją przygodę z grą, prawda?

Opublikowano

30 fragow on mial 10, ranga gra jak kazda inna, na globalach nie zrobisz ace, pozatym to nie temat na gadanie kto ile ma fragow

@Edit 3 lvl mialem 1 dnia

Ale ty dobry jesteś w tym silverze. Na globalu nie da się zrobić Ace? A co izak zrobił na train? Potem powstała piosenka: "ejsik kochanie"
Opublikowano

Ale ty dobry jesteś w tym silverze. Na globalu nie da się zrobić Ace? A co izak zrobił na train? Potem powstała piosenka: "ejsik kochanie"

1 ace na 10 turniejowych? kazda ranga gra na swoje kille, 30killi gold, 30 killi global itp

76561198230710648.png

Opublikowano

1 ace na 10 turniejowych? kazda ranga gra na swoje kille, 30killi gold, 30 killi global itp

To tak nie działa... Robiąc 20+ fragów na globalu to można powiedzieć, że się robi swoje. rzadko wbija się 30 fragów na ge, zazwyczaj jest to jedna lub dwie osoby, które mają talent, albo dobry dzień. Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie miał słabsze staty, nie ważne czy to ziomek z teamu czy jakiś random. Nigdy nie znajdziesz teamu, w którym wszyscy dobrze grają, nie ważne na jakiej randze. Od zawsze cs był gra zespołowa i nie wyobrażam sobie grania w csa bez teamu. Ja jak grałem na poziomie golda to nie miałem problemu, żeby znaleźć ekipę, ba bawet grałem z nią pół roku. Napisz na allplayu, poszukaj tam ludzi, którzy szukają graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...