Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosta odpowiedź, słuchawki 200-300zł.

MoVinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, posiadam teraz Razer Kraken Pro. Według mnie są one świetne, ze sterownikami specjalnie do nich dla mnie brzmią cudownie, do porównania miałem Logitech G43.
NIE CHCĘ TERAZ CZYTAĆ, ŻE SĄ GÓWNIANE, BO DLA MNIE SĄ WYSTARCZAJĄCE I MAM SWOJĄ OPINIĘ.

#Będę potrzebował teraz kolejny headset i prosiłbym o podanie w odpowiedziach przez Was dobrych sluchawek 200-300zł z mikrofonem.
Nie potrzebuję wyjaśnień dlaczego akurat one, chyba, że ktoś chce dopisać dlaczego akurat te, to oczywiście przeczytam.
-nie posiadam dedykowanej karty dźwiękowej
Oczekuję dobrego dźwięku, bo cały czas słucham na nich muzyki, ale też m.in. do gier typu CS:GO by się przydały, nie koniecznie, ale przydałoby się.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Nie wiem jak ty możesz słuchać muzyki w tych krakenach. Ja w swoich krakenach na maks głośności to już wokali prawie nie słyszę. Co do nowych headsetów to Hyperx Cloud.

Mniej basu, lepsze pozycjonowanie i grają jasno, a za razem ciepło.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie wiem jak ty możesz słuchać muzyki w tych krakenach. Ja w swoich krakenach na maks głośności to już wokali prawie nie słyszę. Co do nowych headsetów to Hyperx Cloud.

Mniej basu, lepsze pozycjonowanie i grają jasno, a za razem ciepło.

Miałeś Hyperx Cloud na głowie ?

Ja właśnie je sprzedaje bo są nie wygodne ( cisną od góry )

~~~~~~~~~~

Może siberie v3 ?

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Miałeś Hyperx Cloud na głowie ?

Ja właśnie je sprzedaje bo są nie wygodne ( cisną od góry )

~~~~~~~~~~

Może siberie v3 ?

Siberie to kupa, a to że tobie cloudy uciskają głowę, to tylko i wyłącznie wina twojej głowy.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

W takim razie jakie jeszcze headsety możesz polecić ?

Qpad QH-85, Superlux HMC631, Sennheiser PC

Opublikowano

Qpad QH-85, Superlux HMC631, Sennheiser PC

Qpad wygląda jak hyperx więc nie wiem jak by to było .

Ale superluxy są ciekawe .

Mam pytanie dlaczego uważasz ,że siberia jest do kitu ?

Dużo właśnie słyszałem ,że krakeny czy siberie są słabe ale też dużo ,że są fajne jak to jest ?

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Qpad wygląda jak hyperx więc nie wiem jak by to było .

Ale superluxy są ciekawe .

Mam pytanie dlaczego uważasz ,że siberia jest do kitu ?

Dużo właśnie słyszałem ,że krakeny czy siberie są słabe ale też dużo ,że są fajne jak to jest ?

Ze fajne, to mowia ludzie, ktorzy nie mieli dobrych sluchawek na glowie, nie sa zbyt dobre, przeplaca sie za nie, raczej lepiej brac je w ostatecznosci. Superluxy Ci mocno polecam mialem stycznosc z identyczna wersja jak hmc 631 tylko bez mic (hd 631 dj), muzyka czy granie w cs to zaden problem, dobry dzwiek, wygodne, mam wrazenie ze jak ma sie wieksza glowe to beda lepiej pasowac. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...