Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napisanie strony typu...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy trudne by bylo, napisanie strony typu Kwejk/Demotywatory/Jbzd ?

Cos typowego, ze uzytkownicy maja konta, z kont sa wstanie wrzucac zdjecia, ktore sa wrzucane do poczekalni, a administratorzy akceptuja je lub odrzucaja do strony glownej ?:D

Edited_1.png

Opublikowano

Nawet tu na forum jedna osoba pracuje nad takim silnikiem -> http://www.mpcforum.pl/topic/1460219-cakebulletin-stw%C3%B3rz-stron%C4%99-z-memami/

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Masz pełno gotowych skryptów tego typu.

Jeżeli chcesz napisać samemu to wystarczy w sumie znajomość HTML, CSS, PHP i obsługi bazy danych.

Pytanie tylko po co tworzyć kolejny portal tego typu? Poświęć energię na szukanie innowacyjnych pomysłów.

@Strive Design

Takie skrypty sie wykupuje czy co ?:D

Moglbys podac lynka ?:D

Srednio sie w tym wszystkim orientuje, mam koncepcje, fanpage i pieniazki na strone, tylko brak kodu :D

Edited_1.png

Opublikowano

Co do pierwszego pytania z tematu, to napisanie czegoś takiego kwestia kilku godzin.

Jest to bardzo prosty system, jeśli ktoś zna php, nawet nie w bardzo dobrym stopniu, jest w stanie napisać coś takiego.

Kiedyś napisałem taki system dla: JebDup.pl ale to stare czasy, chociaż skrypty zostały gdzieś na PC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...