Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska Armia

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co Polska musiałaby wynaleźć, by zyskać na wartości - a w sumie to chyba nic, bo przeciwników i tak będzie za dużo. Ciągle słychać o prototypach, prototyp jakiegoś karabinu, prototyp jakiegoś czołgu i co to da? Z kilka lat słyszy się o tych prototypach, a ciągle nic większego się nie dzieje. Po za tym dobrze, że w ogóle coś się tam bada, bo rząd to z pewnością wolałby gdyby jedyną bronią były muszkiety. No i ciekawe kiedy to sprzedadzą np. NATO czy Niemcom, bo trzeba się nagle militarnie wspierać.

pyhvh7E.png

Opublikowano

I na co to wszystko ? Teraz woja nie będzie wyglądała jak pierwsza czy druga światowa . . .  Jedna bomba i po Europie zostanie pył ^.^

Tak przykład masz na Ukrainie. Żadnych bomb tak samo jak w 2 wojnie swiatowej, czyli kampienie w okopach i czekajac na jednostki opancerzone.

Opublikowano

I na co to wszystko ? Teraz woja nie będzie wyglądała jak pierwsza czy druga światowa . . .  Jedna bomba i po Europie zostanie pył ^.^

wydaje mi się że bomba to ostateczność albo na konkretne cele .. nie mogą zrzucić takiej bomby aby rozjebała całej europy bo mamy dużo przydatnych surowców.. i to by było bezsensu..

zresztą wole być sam na takiej wojnie niż z jakimś legionem 100+ osób bo przy takim jest większa zrzutka na atom, a na 1 osobe nie warto marnować..

Opublikowano

Chłopie tyle wiesz co zjesz. Zrzucenie bomby atomowej to nie jest decyzja typu "eee tam, nie chce mi się tam wysyłać wojska, zrzucę bombę i będzie po sprawie lel XD". Na Ziemi jest taka ilośc broni atomowej że starczyłoby jej aby zniszczyć Ziemie z 5 razy, co z tego że takie państwo X zrzuciłoby bombę skoro zaraz mogłoby rozpętać wojnę która zmiecie cywilizację z powierzchni Ziemi.

Opublikowano

I tak polska to gowno russka armia czy koreanska armia rozwali ja w pyl xD.Zreszta ludzie to jebane zwierzeta zamiast badać swiat albo kosmos to lepiej wydawać miliony na bron i bomby kappa :D.Najlepiej zeby uzyto bomby na tych allah ahbarów tak aby zamienic ich ciala w bez ksztaltna mase krwi i kosci 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

I tak polska to gowno russka armia czy koreanska armia rozwali ja w pyl xD.Zreszta ludzie to jebane zwierzeta zamiast badać swiat albo kosmos to lepiej wydawać miliony na bron i bomby kappa :D.Najlepiej zeby uzyto bomby na tych allah ahbarów tak aby zamienic ich ciala w bez ksztaltna mase krwi i kosci 

twoja rodzina to gówno i ty jesteś przykładem wielkiego gówna ..

musi być równowaga dlatego tyle tych wojen z przeszłości.. tera też będzie .. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...