Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RECENZJA] The Binding of Isaac.

Przykładowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The Binding of Isaac to bardzo dziwna gra.
                                 Soundtrack w tej grze ma swój niepowtarzalnyklimat i co tu dużo mówić jest bardzo epicki!
                                                       Grafika jest bardzo kontrowersyjna wszędzie krew i flaki.
                                       Bossowie przeciwnicy i przedmioty są obrzydliwe ale to wszystko jest do zniesienia.
                       The Binding of Isaac ma także wiele achiewmentów które odblokowują inne postacie ale również przedmioty.

W grze (bez dodatku) jest aż 198 przedmiotów i 6 postaci.
                         Ta gra jest przesycona nawiązaniami do Biblii oraz do Super Meat Boy (I innych gier autorstwa
                             Sama rozgrywka to klon Zeldy i wszystko jest obserwowane z góry na losowych planszach.
                                                     Uwaga! Gra jest na długie posiedzenia i wciąga jak mało co!

Dodatek do isaaca ,Wrath of the lamb dodaje aż 198 nowych przedmiotów i 1 nową postać!

Dodaje także wiele innych nowinek graficznych oraz nowe pokoje.

Nie powiem już nic więcej aby nic nie zasporlerować :)

Należy się: 10/10

online.png

Opublikowano

ale też dużo się o tej grze dowiedziałam serio .. Nie można dodać jakiegoś filmy, zdjęć, bardziej rozpisać ? 3/10

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

"Lokacja: Pacanowo", oraz "Hobby: bycie debilem" w końcu do czegoś zobowiązują. To nie jest nawet opis, a tym bardziej recenzja. Układ niedbały, interpunkcja leży i kwiczy, brak sensu i samo w sobie to "coś" wygląda, jak gdyby zamiarem autora było robienie sobie "jaj".

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie pisz więcej takich recenzji. Brak scr, krótko i wgl niedbale napisane  T_T

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Opublikowano

Bezsensu recenzja, słabo opisane mało się dowiedziałem o tej grze ;) Jak masz robić recenzje na odwal, dla jaj. To przestan.

wobRsKW.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem na kim się wzorowałeś i czy wogóle to robiłes ale zrobiłeś źle. Wybacz, ale jak dla mnie recenzja okropna. Strasznie krótka, mało obiektywna. Nic praktycznie się o tej grze nie dowiedziałem, nawet nie wspomniałeś o tym jaką kamerę ma ta gra, w ilu fps działą itp. 0 screenów też robi swoje... Jak dla mnie to recenzja napisana na sucho w 3 minuty. Przykro mi kolego, ale mam nadzieję, że następnym razem bardziej się postarasz :/ 2/10

916741414680034286162.png

Budowniczy
Opublikowano

Jeżeli ty to nazywasz recenzją tej gry, to ci gratuluje. Po pierwsze - recenzje powinny być dłuższe, niż tą co ty napisałeś. Po drugie - gdzie są screenshoty? Najważniejszy aspekt recenzji i zachęcenie do pogrania w nią. Po trzecie - popatrz sobie na internecie jak powinny wyglądać "poprawnie" napisane recenzje.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...