Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ALL4PLAYERS Od Graczy Dla Graczy

noBrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Zapraszamy wszystkich na nowo otwarty polski serwer ALL4PLAYERS.

XP X1-8 (zmienalny komendą)
Money Drop X3

Wersja: 3.3.5a

SERWER AKTUALNIE W FAZIE OTWARTYCH TESTÓW.

Gorąco zapraszamy do testów wink.png

Strona:

http://all4players.ga/

Realmlist:

logon.all4players.ga

Nowy polski serwer otwarty na propozycje graczy.

Możemy zmienić ekspansje, rate lub cokolwiek chcecie.

Team Developerów nie jest ściśle zamknięty, zawsze możesz pomóc nam rozwijać serwer.

Od Graczy Dla Graczy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Postanowiliśmy zrobić głosowanie dotyczące przyszłości serwera, abyście mieli wolny wybór w jego rozwoju. Realm 3.3.5a był w zasadzie testem. Teraz w naszym głosowaniu możesz wybrać: na jakim dodatku chciałbyś pograć, na jakim rate itd.

Głosowanie runda pierwsza (dodatek): http://goo.gl/QtiakD
potrwa do 22:00 UTC+01:00 15.09.

Opublikowano

Głosowanie wygrał WotLK!
TBC przegrało zaledwie o jeden głos. Jest ewentualna szansa dogrywki między tymi dwoma dodatkami, ponieważ widać duże zainteresowanie The Burning Crusade.

DOKŁADNE WYNIKI

Dziękujemy wszystkim za udział w naszym głosowaniu.
Następna runda już wkrótce (najprawdopodobniej w ten weekend).

Pozdrawiamy Team ALL4PLAYERS

Opublikowano

mam kilka pytań  

1.taki noob  jak ja  pogra ?  chodzi mi o to że  w wow'a  grałem tylko raz  i nie za długo :) 

2.pobierać to co podałeś czy czekać  na nowego torenta ?? 

3.kiedy  ma być  online ?? 

Specjalista
Opublikowano

Ludzie opanujcie się po co stawiacie kolejne serwery 3.3.5 ? Jest ich wystarczająco dużo nawet z sunwella trochę uciekło na inne dodatki a Ty myślisz że akurat twój serwer się wybije? Proponuje zająć się cata lub mopem, albo rozejrzeć się trochę na rynku na serwie 3.3.5 nie zarobisz bo będzie grało max 100-150 osób może Ci się za maszyne zwróci :P

giphy.gif

Opublikowano

Czy to może być poważna produkcja skoro jest "ankieta odnośnie dodatku"? Coś mi się zdaje, że to zabawka jakichś kolegów z gimnazjum...

Opublikowano

Głosowanie runda druga! Wybieramy rate i typ (PvPvE, PvP, PvE).

Typ content'u na serwerze będzie na razie blizzlike. W zależności od waszego wyboru PvP PvE itd. będziemy mogli wprowadzić coś takiego jak progresywność zawartości itp.

http://goo.gl/IPjr2p

http://goo.gl/fX89W4

Głosowanie potrwa do 20:30 UTC+01:00 22.09.

Z góry przepraszam wszystkich użytkowników mpcforum.pl za parę dni nieaktywności i brak odpowiedzi na wasze pytania.

@Lou.

1. Spokojnie na pewno się odnajdziesz.

2. W tej chwili możesz nie pobierać bo dodatek może się zmienić.

3. Wkrótce :)

@bizo97

Wiemy, że WotLK może się nie wybić, między innymi dlatego robimy ankiety.

@ratifah

Czy Pan umie czytać ze zrozumieniem?
Najlepszym sposobem na poznanie waszej opinii i otwartości na wasze propozycje naszego serwera była w tej chwili ankieta dostępna dla ogółu.

Opublikowano

Oprócz tego, że nie da się przebić przez zdanie które napisałeś to całe te ankiety odnośnie serwera wskazują jedno - nie macie bladego pojęcia co robicie. Zero pomysłu i strategi. Może dodacie jeszcze ankietę czy za 100 zł bedzie mozna bylo kupoic postac z full setem i reszta pierdół?

Jakaś żenada... Nie szkoda wam wywalać pieniędzy rodziców w błoto?

Opublikowano

@ratifah

ehhh Dać wolną rękę dla graczy to i tak będą narzekać.

Traktujemy te ankiety w sposób opiniodawczy. Mieliśmy "strategie" dość fajnego serwera, grało u nas niedużo osób jak na początek, lecz doszły mnie słuchy, że wielu graczy chciałoby trochę inny dodatek wraz z inna zawartością. Jako że dajemy graczom wolność wyboru, to zrobiliśmy ankietę i będziemy musieli opracować nową strategie co do waszych nowych wyborów. Jeżeli chodzi zaś o stronę finansową to nasz host ma naprawdę bardzo atrakcyjną ofertę w naprawdę niskiej cenie. W każdym razie człowiek uczy się na błędach :)

Nasz serwer jest zlokalizowany we Frankfurcie i myślę, że byłby zdolny uciągnąć ok 350-400 graczy.

Opublikowano

Głosowanie zakończone. Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli w nim udział. W sumie padło 154 głosów łącznie, za co serdecznie wam dziękujemy.

Serwer zostaje zawieszony. Musimy przygotować wam wszystko w całości zgodne z waszymi wyborami w ankietach.

Wasz wybór

Dodatek: WoTLK 3.3.5a
Typ: PvPvE
Rate: x1-12 (zmieniany komendą)

No cóż tutaj mogę więcej napisać? Jedynie

COMING SOON

Prośba do moderatorów, aby jedynie wyczyścili temat do mojego ostatniego postu, jeżeli będzie to oczywiście możliwe.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie nie pchajcie się w kolejnego Toda albo sunwella, jeżeli chcecie cokolwiek zaczynać tworzyć to albo vanilla bo polskiej DOBREJ nie ma, albo tbc bo hellground umiera i ludzie przejdą na nowe. Zawsze na każdym Fun x35 bylo po 150-300 osób online. Na cata nie ma co się pchać, bo już jest Atlatniss. MoP to możecie zaczynać ale do 2020 nie poprawicie połowy błędów no chyba, że was jest 40, a draenor to totalna klapa i ludzie nie będą chcieli grać.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...