Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Hejter Natan

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już kolega przed chwilą logował sie na konto Nellu z mojego kompa i pisał do ciebie Ravoner odwolanie dla mnie lecz kazałeś napisać tu a wieć prosze o unbana 

Ponieważ sprawa jest smieszna i troche tu mojej winy :) otóż nie współdziele konta z nikim po prostu w tym jednym temacie udawałem dziewczyne taki troll żeby szybciej mi pomogli ponieważ problem był na prawde poważny a kobietą zazwyczaj szybciej pomagają :_ więc pomyślałem że poudaje i zadziałało szybko mi odpisali lecz nie sądziłem że ,,prokuratura'' mpc działa tak szybko i precyzyjnie że wyłapałem odrazu perma .. możecie zobaczyć że żaden inny post mój na tysiąc nie jest takiego samego typu ze udaje kobite, nie loguje sie nigdzie indziej prócz laptopa w domu i telefonu komórkowego :) ew kolega sie u mnie czasami loguje, 

Co by tu mówić myśle że zasłużyłem na kare ale w postaći ostrzeżeń czy cos ;/ chciałbym przeprosić i powiedzieć że nigdy sie to nie powtórzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...