Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do lola za 2 miesiące po 1 rocznej przerwie

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, opłaca się grać w tą grę ? Miałem dość długą przerwę od jakichkolwiek gier co gra może mi zaoferować oprócz wkurwiania się :) pamiętam że grałem w sezonie 1,2,3 miałem tam jakieś platyny.

Oczywiście grał bym od 0 czyli coś tam bym się nauczył na nowo grać i jakąś już tam wiedzę posiadam lecz dużo się zmieniło jak widziałem,  nadal gra w to tak dużo ludzi ? czy ty grasz nadal w tą grę, od jakiego sezonu grasz i czy zamierzasz grać ??? A i jeszcze jedna ważna sprawa możecie mi napisać jakie są minimalne wymagania gry żeby wszystko chodziło dobrze ? a i bym zapomniał nadal w tej gry są boty i drophacki ? 

@Edit

czy opłaca się grać w tą grę jesli żaden mój znajomy w nią nie gra 

Opublikowano

Przeczytałem Twój kolejny temat i post w nim : "chce zacząć czitować w lolu ale od czego zacząć jakiś poradnik czy coś xD kto ładnie mi wyjaśni co i jak dostanie 15 like przez 20 dni na mpc"

NIE, NIE WARTO ZACZYNAĆ GRY W LOLA, ZAOSZCZĘDZISZ INNYM NERWÓW.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Grać warto ale tylko używając własnych umiejętności. Drophacki grożą sprawą w sądzie bo jest to atak hakerski i prędzej czy później wykrywają sprawcę. Skrypty? Niszczą Twój własny fun a nie są aż tak mocno wspomagające, żeby nie dało się ograć kogoś kto ich używa.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

76 mln + graczy miesiecznie aktualnie. Firma ma okolo 140 mln $ zarobku miesiecznego. Coraz wiecej pracownikow firmy , dosyc szybko rosna w sile. Co do samej gry sporo fanow maja ktorzy rywalizuja o bycie w czolowce. Dosyc trudno sie wybic do czolowki ale nielicznym sie to udaje. Cos tam niektorzy probuja rozwalac gre skryptami itp ale raczej nikle szanse przy takiej ilosci graczy. Dalej wieksze eventy , turnieje bez wspomagaczy.

Opublikowano

Powiem tak, jeżeli dasz sobie " /ignore all " to znakomita grywalność Ligi Legend cię przyciągnie i oczywiście MUSISZ GRAĆ DLA SIEBIE, nie dla dywizji czy innych gówien, gdyż w tedy nie będziesz się aż tak denerwować.

Liga dalej posiada duże grono graczy i raczej minimalnie wzrasta.

Nie polecam grać na wspomagaczach gdyż wygrana daje o wiele większą satysfakcję niż gdy wygrasz spacją.

Opublikowano

Trudno cos wiecej powiedziec. Sam lol raczej nie upadnie , gdyby cos sie dzialo to znajdzie sie firma ktora go kupi. Ale Marc raczej dalej trzyma sie swego i chce zeby byla to gra najbardziej rozchwytna na swiecie. Bedzie tyle sie trzymac dopoki szefowstwo bedzie Mialo nadzieje na dalszy rozwoj. Ale napewno w ciagu najblizszych lat Znajda sie konkurencji ktorym tez beda chcieli sie wsliznac na 1. Miejsce.

Opublikowano
No więc tak... Gram jakoś od ~2 sezonu, gdy kończył się drugi to miałem 30 lvl. Jakoś 2 miesiące temu wróciłem po PÓŁTORAROCZNEJ przerwie na nowym acc, szybko dobiłem 30 lvl bez boostów, mając ~140 wygranych normali i około 110 przegranych. 

Od ~28 lvl'a trafiałem non stop na platyny, diamenty - ostatnio nawet się tarfił Top21 Riven na świecie :P Sporo się od nich nauczyłem zachowań i przypomniałem sobie jak klikać w LoL'a, podpatrzyłem aktualne buildy itp.

Stronka z buildami: http://www.probuilds.net/

Aktualnie bezproblemu po placementach miałem G4, po kilku grach wbiłem się do G3. Jedyne co w*****a i w*****ało to premadebot, który zazwyczaj wyzywa, a swoją linię przegrywa.

Kolejna zmiana to Chat Restriction za flame itp. oraz ban na renkedy w postaci wygranych normali draftów - nie rozegranych.

Ja wróciłem do LoL'a i nie narzekam, jeżeli ktoś mnie wkurzy to insta mutuje, a na końcu gry reportuje. Dla mnie względem 2/3 sezonu gra się lepiej.

Opublikowano

Przeczytałem Twój kolejny temat i post w nim : "chce zacząć czitować w lolu ale od czego zacząć jakiś poradnik czy coś xD kto ładnie mi wyjaśni co i jak dostanie 15 like przez 20 dni na mpc"

NIE, NIE WARTO ZACZYNAĆ GRY W LOLA, ZAOSZCZĘDZISZ INNYM NERWÓW.

Jak sie jest w brazie to sie denerwujesz proste :/.

76 mln + graczy miesiecznie aktualnie. Firma ma okolo 140 mln $ zarobku miesiecznego. Coraz wiecej pracownikow firmy , dosyc szybko rosna w sile. Co do samej gry sporo fanow maja ktorzy rywalizuja o bycie w czolowce. Dosyc trudno sie wybic do czolowki ale elicznym sie to udaje. Cos tam niektorzy probuja rozwalac gre skryptami itp ale raczej nikle szanse przy takiej ilosci graczy. Dalej wieksze eventy , turnieje bez wspomagaczy.

XDD 140mln $  a nie stać ich na zabezpieczenia :D beka xDD.

Powiem tak, jeżeli dasz sobie " /ignore all " to znakomita grywalność Ligi Legend cię przyciągnie i oczywiście MUSISZ GRAĆ DLA SIEBIE, nie dla dywizji czy innych gówien, gdyż w tedy nie będziesz się aż tak denerwować

Liga dalej posiada duże grono graczy i raczej minimalnie wzrasta.

Nie polecam grać na wspomagaczach gdyż wygrana daje o wiele większą satysfakcję niż gdy wygrasz spacją.

Ale po co ignore all? grasz jak braz 1 jestes w goldzie to sie wyzywaja ze robisz 100 farmy w 30 minucie proste ;D jesli grasz normalnie nie trolujesz to nic nie wyzywaja.Czemu ma nie grać na wspomagaczach ;D? skoro najwieksza przyjemność w tej grze to jest zniszczenie przeciwnika wyśmiać go i napisać easy pod koniec gry <3.

Wracaj do lola  jest beka jak sie wyzywaja na chacie xD jest sie czego pośmiać w tym sezonie sa premade boty co pinguja 70 razy na minute "PROSI O POMOC".Jeszcze jak bedziesz gral na skryptach to d1 spokojnie w tydzien albo miesiąc  zależy ile bedziesz gral dziennie. Oczywiście aby wygrać server EUNE dlaczego eune a nie westa? na eune jest wiecej cebuli co po przegranej lini wychodza z gry :D 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

"XDD 140mln $  a nie stać ich na zabezpieczenia :D beka xDD."

Naprawde trudno stworzyc cos co bedzie niezwykle doskonale. To nie zmienia faktu ze jest czlowiekiem z klasa . Bo jest w malej ilosci osob na swiecie ktorzy potrafia osiagnac wielkie rzeczy.

Bo nikt normalny nie rzuca studii pod koniec i sprzeciwia sie swojej rodzinie , zeby osiagnac wielki sukces. Malo jest osob na swiecie ktore moga sie pochwalic takimi osiagnieciami w tak mlodym wieku, wiekszosc ludzi pewnie nie osiagnie tyle co on wieku 29 lat przez cale swoje zycie.  Gdy wiekszosc sie opierdalalo z dnia na dzien , on pracowal na swoj sukces. Nawet w dniu swoich urodzin siedzial w samolocie do miasta odalonego 2000 km od jego zamieszkania bo mocno wierzyl w to ze osiagnie to co chce. Gdy wiekszosc gra w jego gre on pracuje z dnia na dzien  zeby osiagnac kolejny sukces. Ten mlody biznesmen zostawia codziennie swoja rodzine tylko po to zeby stac jeszcze lepszym. A te pieniadze sa tylko efektem ubocznym jego efektywnosci i pomyslow .

Opublikowano

Ja od ponad pół roku nie gram już w lola i nie mam zamiaru wracać. Porostu nie mam ochoty użerać się z idiotami i słuchać wyzwisk w moim kierunku. Tobie także polecam znaleźć sobie inną grę lub zajęcie.

Opublikowano

Ja od ponad pół roku nie gram już w lola i nie mam zamiaru wracać. Porostu nie mam ochoty użerać się z idiotami i słuchać wyzwisk w moim kierunku. Tobie także polecam znaleźć sobie inną grę lub zajęcie.

Ale flame, jeśli już jest, to tylko na osoby, które przegrywają grę.

Opublikowano

"XDD 140mln $  a nie stać ich na zabezpieczenia :D beka xDD."

Naprawde trudno stworzyc cos co bedzie niezwykle doskonale. To nie zmienia faktu ze jest czlowiekiem z klasa . Bo jest w malej ilosci osob na swiecie ktorzy potrafia osiagnac wielkie rzeczy.

Bo nikt normalny nie rzuca studii pod koniec i sprzeciwia sie swojej rodzinie , zeby osiagnac wielki sukces. Malo jest osob na swiecie ktore moga sie pochwalic takimi osiagnieciami w tak mlodym wieku, wiekszosc ludzi pewnie nie osiagnie tyle co on wieku 29 lat przez cale swoje zycie.  Gdy wiekszosc sie opierdalalo z dnia na dzien , on pracowal na swoj sukces. Nawet w dniu swoich urodzin siedzial w samolocie do miasta odalonego 2000 km od jego zamieszkania bo mocno wierzyl w to ze osiagnie to co chce. Gdy wiekszosc gra w jego gre on pracuje z dnia na dzien  zeby osiagnac kolejny sukces. Ten mlody biznesmen zostawia codziennie swoja rodzine tylko po to zeby stac jeszcze lepszym. A te pieniadze sa tylko efektem ubocznym jego efektywnosci i pomyslow .

Sram na to kim koleś jest może być nawet inwalida mam na to wywalone :D tak jak 90% spolecznosci lola zarabiaja te 140mln a troli jest masa w tej grze bany za "flame" leca za darmo gracze co troluja rankedy sa bez karni 140 mln i nie potrafia zrobic odpowiedniego systemu  ba a zabezpieczenia w grze? hmm cs jakos ma te zabezpieczenia odpalisz jakiegos aima wh to vac leci a w lolu? nic nie leci byle by kase mieli ze skinow jakies nerfy postaci? ba nie ma bo po co lepiej zrobic pare skinow zeby wiecej zarobić.Co tu jeszcze napisać super servery? do meczu dolaczyć nie mozna  a uj z tym twoja wina masz tylko 2mb dowloadu xD i 30-50 pingu.Dowodem na trole jest eryk ktory może potwierdzić ze wyjsc nie moze z d5 bo co mecz ma trole co robia mu 0/8 w 10 minucie 

Ja od ponad pół roku nie gram już w lola i nie mam zamiaru wracać. Porostu nie mam ochoty użerać się z idiotami i słuchać wyzwisk w  moim kierunku. Tobie także polecam znaleźć sobie inną grę lub zajęcie.

No czlowieku czego ty sie spodziewasz? pewnie byleś w goldzie przypadkiem czy gdzieś grałeś jak typowy braz 100 farmy przez mecz to cie wyzywali  bez powodu nie wyzywaja cie o tak z dupy a no tak wymówka? bo miałem slaby dzien xD? co ma do tego dzien... 

Ale flame, jeśli już jest, to tylko na osoby, które przegrywają grę.

Racja 

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...