Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Odszczepieniec jest dobry? ( 8 sp woja )

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, poprosiłbym wszystkie + i - tego SP, do czego jest on dobry ( rajdy glacy, drop, bb, arenki, glaca <pvp > pvp 1v1 pvm itd xD ) A w czym jest słaby

+ Jak go najlepiej rozdać pod:

-PVP 1v1 / arenki

-GLACE

< Lub czy jest jakis fajny uniwersalny build którym będę mocno siekał w potworki jak i w ludzi jak np u Mnicha x/0/20/30 >

Za pomoc nagradzam lajkami, pozdrawiam :)

// Mam go 99+11 0pp jak cos :P

lucyfergif.gif

Opublikowano

Nie napiszę tutaj z własnego doświadczenia, bo nie grałem wojownikiem, ale:

Mój przyjaciel ze szkoły posiada sp8 wojownika +15, nie wiem jak rozdany bo posiada przeróżne SL'ki, lecz napiszę ci jedno:

Jest on bardzo dobry pod PvP i jeśli go dobrze rozdasz, to na glacy będzie wymiatał. ;>

SP8 możesz rozdać tak: 90/0/30-60/x - tam gdzie x, to pozostałe punkty. :)

Opublikowano

Nie napiszę tutaj z własnego doświadczenia, bo nie grałem wojownikiem, ale:

Mój przyjaciel ze szkoły posiada sp8 wojownika +15, nie wiem jak rozdany bo posiada przeróżne SL'ki, lecz napiszę ci jedno:

Jest on bardzo dobry pod PvP i jeśli go dobrze rozdasz, to na glacy będzie wymiatał. ;>

SP8 możesz rozdać tak: 90/0/30-60/x - tam gdzie x, to pozostałe punkty. :)

SP8 jest głównie pod dropienie/lod/bicie mobków, na glacy sprawdza się dopiero na 90+ gdy masz jakieś ściąganie resa. Z mnichem/posem/vc nie ma dużych szans w pvp, bo brakuje mu niestety stunów. Co do builda to póki co posiadam 7/0/90/20, z którego będę robił 10/0/100/20. Na lod biję po 40k ze spacji w rebki, w smoki ze skilli wchodzi po 10-15k.

Gdy go kupiłem i był rozdany w atak, to nie czułem jakoś jego "mocy" w pvp 1v1. Na glacy w ele sprawdza się dobrze, tym bardziej jak zmieniasz wróżki. Jest też genialny na caligorach.

Jeśli szukasz sp do pvp to nadal lepszy będzie mnich, ale odszczep jest idealny do dropienia w miejscach gdzie woj przed wprowadzeniem sp8 sobie nie radził.

Opublikowano

SP8 jest głównie pod dropa, ewentualnie LOD. Na glacy tak jak już kolega wyżej wspomniał sprawdza się dopiero na 90+...­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

SP8? To wyszło nowe po SP5? Kurde, muszę wejść na NT zobaczyć co tam się dzieje.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...