Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta Testy Luxurius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukujemy 10-15 Beta Testerów!

Nagroda za Beta Testy będzie zależna od czasu spędzonego w grze + ilość znalezionych błędów.

Kontakt PW 

Lub

ts-world.eu

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

Nie wydaje mi się aby to był dobry pomysł z beta dla 10-15 osób czemu? Bo ludzie nie zawsze siedzą 24h na forum bądź zaglądają co jakiś czas. jeśli ty wybierzesz 15 osób i 3 osoby z nich wyłapią najwięcej bugów i załóżmy dostaną po XXX SM. To raczej nie będzie sprawiedliwe, bo wiadomo że oni się potem odkupią na is. Nie lepiej dać zapowiedź i dać to ogłoszenie? 
Co do samej osoby no to polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie wydaje mi się aby to był dobry pomysł z beta dla 10-15 osób czemu? Bo ludzie nie zawsze siedzą 24h na forum bądź zaglądają co jakiś czas. jeśli ty wybierzesz 15 osób i 3 osoby z nich wyłapią najwięcej bugów i załóżmy dostaną po XXX SM. To raczej nie będzie sprawiedliwe, bo wiadomo że oni się potem odkupią na is. Nie lepiej dać zapowiedź i dać to ogłoszenie? 

Co do samej osoby no to polecam

Także moim zdaniem było by im lepiej, ale niech robią jak chcą. Także ich polecam

Opublikowano

Jest to zamknięta Beta właśnie dla graczy którzy posiadają ten czas ;) nie potrzebne mi osoby które spędzą 30 min dziennie na serwerze. Jestem praktycznie cały czas na serwerze więc będę widział czy ktoś stoi w M1 czy też testuje ;) dlatego dodałem "spędzony czas w grze" za to również wynagrodzę.

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

chętnie podejmę się wyzwania mam sporo wolnego czasu mogę dziennie poświecić przynajmniej te 3 4 a jeśli sytuacja by tego wymagała postaram się dostosować do wymagań   a zarazem szukam pomocy a w sumie to programu którym rozpakuje pliki z rozszerzeniem  alld zna ktoś może jakiś ??

Opublikowano

chętnie podejmę się wyzwania mam sporo wolnego czasu mogę dziennie poświecić przynajmniej te 3 4 a jeśli sytuacja by tego wymagała postaram się dostosować do wymagań

Zapraszam na Ts po więcej informacji ;) (Ts podany w temacie)

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

Zapraszam na Ts po więcej informacji ;) (Ts podany w temacie)

Dam ci dobrą radę - MPCforum też zrobiło tak jak wy - 10-15 beta testerów - wyszła z tego jedna wielka zbugowana parodia serwera, bo beta testerzy potrafili tylko jeczeć o względy i profity za testy na których nic nie zrobili. Radziłbym bardziej zrobić 2-3 dni otwartych beta testów, wtedy będziecie mieć szerszy i jaśniejszy obraz tego co jest do naprawy / poprawy bądź zmiany. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dam ci dobrą radę - MPCforum też zrobiło tak jak wy - 10-15 beta testerów - wyszła z tego jedna wielka zbugowana parodia serwera, bo beta testerzy potrafili tylko jeczeć o względy i profity za testy na których nic nie zrobili. Radziłbym bardziej zrobić 2-3 dni otwartych beta testów, wtedy będziecie mieć szerszy i jaśniejszy obraz tego co jest do naprawy / poprawy bądź zmiany. 

Dziękuję za sugestię ;)

sygnaform_spqphaw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...