Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Bardzo dziwny problem ...

F0R4Y97

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam bardzo dziwny problem. Mianowicie chodzi o problem ze spadkami FPS w grach (obojętnie jakich, może to być nawet gra która mi wyciąga 90 fps na maksymalnych ustawieniach). Problem ten polega na tym że gram na padzie i wszystko jest ok ale tylko na pare sekund, gdyż wtedy nie używam myszki. Ogólnie chodzi o to że gdy nie ruszam myszką gra która chodzi jak cud miód 90 fps zamienia sie w pokaz slajdów max 5 fps po czym 1 ruch myszki wystarczy by śmigała jak wcześniej ustalone 90 fps... Google jakoś nie pomogło więc zwracam się z pytaniem na tym forum. PS jeżeli temat w nie odpowiednim dziale proszę o przemieszczenie do odpowiedniego.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykłego pada pod pc stary model z 6 przyciskami :P ale pad nie ma nic wspólnego bo na lapku od kumpla działa normalnie. Wina leży w tym że jak nie używam klawiatury i myszki to system dostaje zwiechy pożądnej lecz nie całkowitej. Narazie pomaga umieszczenie ciężkiej rzeczy na klawiaturze ale chciałbym rozwiązać ten problem by sie nie wkurzać jak zapomne :) dodam że mam klawiaturę jak i myszkę bezprzewodową. Być może w win 7 jest jakaś ukryta opcja zmniejszająca zużycie prądu gdy nie używam 1 z rzeczy i jestem w przysłowiowym AFK gdy używam pada... Dla mnie to jest nie pojęte i takiej sytuacji w życiu nie miałem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...