Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Znowu outdated

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieknie dzis zrobily update i znowu oudate ja p******e zastanawiam sie za co ja wgl płace

podobno aktualizajce mialy byc w ten sam dzien w kilka godz po wyjsc aktualizacji do lol tak bylo niby gadane jak wchdozi L# płatny a tu dupa

Dzis była malutka aktualizaja w lolu i teraz co 3 dni znowu w plecy i to co mam wykupione przepadnie ja p******e bosko

Wie  ktoś kiedy bedzie update bo niby jakis tam hotfix jestale ja wole  tego nie uzywac osobiscie nie polecam

Opublikowano

joduskame robi sobie żarty, tyle czasu się sra z tym update, chyba zapomniał, że jeszcze potem będziemy musieli czekać na cracka z nulleda, co on sobie w ogóle wyobraża z tym zwlekaniem -.-

bol już elegancko działa, nawet crack jest - widać, że spudgy się nie opie*dala w przeciwieństwie do niemiaszka...

Opublikowano

joduskame robi sobie żarty, tyle czasu się sra z tym update, chyba zapomniał, że jeszcze potem będziemy musieli czekać na cracka z nulleda, co on sobie w ogóle wyobraża z tym zwlekaniem -.-

bol już elegancko działa, nawet crack jest - widać, że spudgy się nie opie*dala w przeciwieństwie do niemiaszka...

Tylko ze bol nawet na vipie nie działa poprawnie bo wiem bo mam oba i w 100% L jest lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...