Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BolVip z nulleda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.
Na stronie nulled napisane jest że bol już update ale temat bolvipa jest zablokowany i nie można go pobrać. Jak w takim razie moge grać na zcrackowanym bolu ?
Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ja trochę z innej bajki, bol na nulledzie jest updated 5.17HF, więc jak dla mnie wszystko git, sciągam sobie całą paczuszkę od finna, po czym odpalam, jest niby jakiś mały update bola, ale na rozsuwanej liście wersji, nie ma owego 5.17HF:

VcvA4CJ.gif

Opublikowano

najpierw trzeba odpalić czystego bola, jak się spatchuje to można odpalić BolVip

właśnie kiedyś tak robiłem, ale teraz jak tylko odpalam BoLVIP.exe to wywala mi to okienko logowania do bola :/

Opublikowano

najpierw trzeba odpalić czystego bola, jak się spatchuje to można odpalić BolVip

Zrobiłem tak jak pisałeś,i teraz mam coś takiego

9t332v.jpg

Jak ustawiam na 5.17 albo lasted to w grze mam coś napisane bo angielsku już nie pamiętam co tam pisało ale coś w stylu ''jeżeli za to zapłaciłeś to zostałeś oszukany''

Opublikowano

Jak ustawiam na 5.17 albo lasted to w grze mam coś napisane bo angielsku już nie pamiętam co tam pisało ale coś w stylu ''jeżeli za to zapłaciłeś to zostałeś oszukany''

Nie działa Ci, bo musi być chyba 5.17HF, a co do napisu, to nie bardzo rozumiem w czym problem?

No wyświetla się napis, że jak za to zapłaciłeś, to zostałeś oszukany, taka zwykła informacja, żeby ktoś kogoś nie wydymał i nie sprzedawał tego cracka, w LSharpie też jest taki napis, tylko nie w grze a w głównym oknie programu...

3zmpBpg.gif

Opublikowano

siema mam problem w 5.16 jak trzymalem spacje to postac w team fighcie szla za moja myszka a teraz automatycznie jak jest w zasiegu idzie prosta na przeciwnika ale wykonuje spelle nie wiem moze to wina ze nie ma updatow skryptow jeszcze np sac;r i  myrengar gralem tak i dzialalo a teraz ni huya 

Opublikowano

Czy wy wszyscy macie coś z głową ? ja normalnie odpalam bolvip->automatycznie odpala bolka-> leci update(jeżeli jest) i wszysto smiga na najnowszej wersji, crack działa odrazu po aktualizacji bola na botoflegends.com.

Nie czytajcie tego jebanego statusu na nulledzie bo jest gówno warty. 

post-618603-0-91187300-1441458921_thumb.jpg

i jeszcze 1 

Patch 5.17 Status - BoL Status: Updated 5.17 HF 

HF - mini patch = bol dostał update po mini patchu lola, a nie żadne "działa na wersji 5.17 HF"

Latest 4ever

Opublikowano

generalnie znalazłem gdzieś na pc BoL Hijacker.exe i śmignęło bez problemu, nie wiem czemu, ale BOLVIP.exe mi nie działa

po pobraniu z nulleda nowiutkiej paczki, zwyczajnie się nie updatuje, więc nic z głową nie mam, tylko oni coś zjebali, bo za dużo osób ma ten problem

Opublikowano

Ale się temat rozwinął :D Ja ogólnie miałem problem z tym, że nie wiedziałem skąd pobrać bolvipa bo teamt z nim jest zablokowany. Dopiero potem ogarnąłem ten pierwszy przyklejony temat z bolem gdzie kiedyś był w pacze hijacker zamiast bolvipa.

Opublikowano

generalnie znalazłem gdzieś na pc BoL Hijacker.exe i śmignęło bez problemu, nie wiem czemu, ale BOLVIP.exe mi nie działa

po pobraniu z nulleda nowiutkiej paczki, zwyczajnie się nie updatuje, więc nic z głową nie mam, tylko oni coś zjebali, bo za dużo osób ma ten problem

Bo pobiera się bola od c3il z forum.botoflegends a nie jakieś gówno z nulleda, bolvip działa, ale nie ta nowa wersja :p

Opublikowano

ok mam znowu 10,inne tez nie działają nadal mam taki sam komunikat jak na górze 

Mi wszystko smiga, nie moja wina że kopiujesz skrypty z githuba zanim się do końca wczytają.

a poza tym, jeżeli używasz hijackera to trzeba odpalać bola dopiero po starcie gry(tak słyszałem) sam nie mam takich problemów kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...