Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie z ciekawym combo

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo halo :v Cześć witam... Mam pytanko jaka postać ma ciekawe i dobre Combo nie mówiąc o Riven :D próbowałem ciężka postać :c Coś ciekawego ^^

Opublikowano

Syndra - całe combo wraz ultem,

Katarina,- to co wyżej,

Brand - to co wyżej,

Xerath - combo q/w/e, ult raczej do dobijanie z daleka,

Zed - zabójca z świetnym combo.

Opublikowano

Zed - mega combo ktore zabija 

Diana - fajne combo przed którym nie ma ucieczki 

Syndra

Katarina - gdy nie przerwiesz jej comba w tf ... tf wygrany 

Ekko - dobre combo 

Morgana - combo q + w + r

Opublikowano

garen super combo polecam, najpierw nakurwiasz typowi mieczem w łeb skillem pod klawiszem Q, później jednocześnie wciskasz klawisz W+E po czym stajesz się bardziej tankowaty i kręcisz się jak gówno w betoniarce zadając dmg, na sam koniec naciskasz klawisz R aby zadać 1200 true dmg (jeżeli ma marka)

powodzenia

Opublikowano

Dla mnie najlepsze combo ma Talon, Alistar i Amumu wbijasz w pięciu za pomocą Q i ultujesz wszystkich i tf wygrany. Zapomniałem też dodać że elise też ma dobre combo

Opublikowano

Ekko ogarnięty ekko robi gnój niestety postać jest bardzo trudna :))) 

Ma doskok , stun , tarcze , heala , no po prostu wszystko :) jego ulti robi totalny gnój z przeciwników w teamfighcie  wciskasz ulti cofasz sie w czasie 4 sek leczy cie i zadaje w c**j dmg przeciwnika obok.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Nowa Fiora jest fajna, dobre pozycjonowanie jest kluczowe do zabicia. Dodatkowo jej mechanika jest dość specyficzna, trzeba nauczyć się nią grać.

Opublikowano

Polecam rengara np. Odpalasz ulta odpalasz youmuu przed skokiem Qi w powietrzu E-hydra-W Po prostu one shot Jak sie nie uda to jeszcze masz Q drugi raz :D

Ahri tez ma swietne combo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...