Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy skiny stanieją...

Arychats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to się zmieni ?

To tylko nowa skrzynia mogą stanieć ale o kilka centów :)

Bo te ładne skiny dalej będą trudne do otworzenia np asimov awp cena nie spadnie bo skin jest rzadki 

a ilość jego przez nową skrzynie nie zmieni się :) Te skiny jak grotto mogą spaść ale o max kilka centów .

To tylko moje zdanie pozdrawiam

Opublikowano

Przy ostatniej skrzynce wszystko było tanie. Nie wiem czy itemy sprzedawali, żeby operacje czy skrzynki kupić czy inny ch*j. Bo chce kupic asiimka i nie wiem czy czekac do 9

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Ja tam na początku października sprzedam moją koske i tylko będę czekał aż wyjdzie nowa operacja :)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Skiny już staniały, i w porównaniu do początku 2015, to bardzo. 
Np. Asiimov Awp FT, dzisiaj ok. 30 euro.
Kiedyś stała po 60 euro. Jednak i tak stanieją, niektóra bardzo, przy innych nie zauważysz różnicy.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Ta, ale jeszcze przed wyjściem nowej operacji = bezpiecznym terminem jest sprzedanie na początku października, jeśli lubisz ryzyko to czekaj 2 tygodnie albo i dłużej xD

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Przy ostatniej skrzynce wszystko było tanie. Nie wiem czy itemy sprzedawali, żeby operacje czy skrzynki kupić czy inny ch*j. Bo chce kupic asiimka i nie wiem czy czekac do 9

9 września? A co wtedy będzie?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...