Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dawix2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od razu mówię że nie jestem pewny czy tutaj powinien znajdować się ten post więc jak coś to prosilbym o przeniesienie.

Mój problem jest nastepujący. Zawsze jak wchodze w lol'a odpalam meczyk (nie wazne czy ranked custom czy normal) wszystko jest git do pewnego momentu. Chodzi o to że po...hmm może 15-25 min. fpsy spadają do 1-5. Normalnie na starcie mam 30-40. Nie wiem co z tym zrobić. Próbowałem używać róznych programów. Już mówie ze uzywam Ccleaner'a. Pecet jest świeżo po formacie nie ma żadnych smieci wirusów toolbarów reklam itp.
Przed formatem wszystko było git. Grałem nawet na 60-100 fps. To samo tyczy się innych gier typu CS:GO, Minecraft (tego nie jestem do końca pewny ale mysle ze jest taki sam problem). Nawet jakies lekkie gierki które pobralem na "próbę" po jakimś czasie lapią laga na chwile i jest git.

11240_04_08_08_1_20_10.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...