Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siłka w Wawie

Dexude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Jest teraz taki wybór siłowni, że najlepiej się kierować ceną i miejscem. Więc określ dokładnie w jakiej dzielnicy szukasz i wtedy bd mógł przedstawić Ci propozycje.

Opublikowano

Na śródmieściu masz mcfit'a, s4 oraz pure jatomi, natomiast na wawrze Kala fitness, ale jednak polecałbym lecieć gdzieś z tych na śródmieściu. Na pradze niestety nie ma nic konkretnego. :)

Opublikowano

A mcfit czy pure jatomii? W mcfit slyszalem ze trzeba powiazac karte bankowa i moga hajs kiedy chca sciagac. Natomiast w jatomii slyszalem ze co innego sie podpisuje a za co innego placi ??? A s4 nie slyszalem

73685633822473628956.png

Opublikowano

A mcfit czy pure jatomii? W mcfit slyszalem ze trzeba powiazac karte bankowa i moga hajs kiedy chca sciagac. Natomiast w jatomii slyszalem ze co innego sie podpisuje a za co innego placi ??? A s4 nie slyszalem

Polecenie zapłaty, czyli co miesiąc ściągają Ci kasę z konta i tak robi mcfit oraz pure jatomi. S4 natomiast miało karnety, ale nie wiem jak to teraz jest. :) Wszystkie siłownie są w śródmieściu, więc ludzi tam jest masa. Mcfit i pure jatomi mają dobry sprzęt, s4 tak 7/10. :)

Opublikowano

Z tego co wiem to w jatomi sa normalnie karnety i nie trzeba łączyć karty bankowej z klubem. Jeszcze w promenadzie jest jatomi, to będę miał bliżej.

73685633822473628956.png

Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz. :P Kiedyś było inaczej, najlepiej jakbyś podszedł do nich i zapytał o wszystko. :) Wtedy też możesz poprosić o oprowadzenie po siłowni. :P

Opublikowano

W jatomi bylem iuz z 4 lub 5x. Zawsze bez problemu mnie wpuszczali pod pretekstem ze chce zobaczyc silownie i poznac oferte hyhe. Ide jutro kupic karnet na 3msc w tym jatomi ale do tej pory mnie martwily bardzo zle opinie w sieci na temat naciagactwa

73685633822473628956.png

Opublikowano

Nie naciągają. :P Ludzie po prostu zapominają o anulowaniu polecenia zapłaty i system automatycznie im ściąga pieniądze z konta. :) Jeszcze calypso Ci polecę, mam znajomego który tam pracuje i spoko ponoć jest, sam się wybieram, jak już wrócę do zdrowia. :) Ew. polecam Ci ogarnąć sobie beactive, płacisz 100 zł i masz wstęp do wielu siłowni w Warszawie jeśli masz legitymacje studencką. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...