Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe spotify premium na 30 dni ?

vUq.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, 

kończy mi się premium na spotify i chciałem na allegro kupić, zawsze były konta na 30dni po 1-2zł a teraz patrze i nie ma, są trzy aukcje gdzie są konta po 7zł na 60dni i nic więcej.

Powie mi ktoś co się stało ?

Wcześniej sobie robiłem sam te konta zakładając konta na paypalu i wiążąc je ze spotify ale teraz to nie działa ;/ 

Może to jest właśnie tym spowodowane.

Opiszecie jakieś sposoby jak sobie zrobić premke na 30 dni ? Swojej karty już użyłem.

będą lajki, pozdro

Opublikowano

kupić k***a co ty jesteś cebula i ananas z warzywniaka stać cie na internet to i ja spotify ch* k* pier* dziw*

Opublikowano

Siemka, 

kończy mi się premium na spotify i chciałem na allegro kupić, zawsze były konta na 30dni po 1-2zł a teraz patrze i nie ma, są trzy aukcje gdzie są konta po 7zł na 60dni i nic więcej.

Powie mi ktoś co się stało ?

Wcześniej sobie robiłem sam te konta zakładając konta na paypalu i wiążąc je ze spotify ale teraz to nie działa ;/ 

Może to jest właśnie tym spowodowane.

Opiszecie jakieś sposoby jak sobie zrobić premke na 30 dni ? Swojej karty już użyłem.

będą lajki, pozdro

kupic za 7zl na 60dni i przestac okradac spotify jak cbeulak

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...