Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z essentials

RouniX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam mały problem z essentianls... Mianowicie pobrałem go z bukkitdev ale okazało się że w paczce nie było confing.yml

I teraz pytanie wiecie z kąd takie coś pobrać bądź z kąd pobrać essentialsa żeby było to w paczce?

Opublikowano

;_; 

Sam nie wiem czy traktować to jako troll czy problem 

Ale jeżeli problem...

config.yml utworzy się po dodaniu pluginu na server i wystartowaniu shella (konsoli)

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

hmmm... Właśnie się ucze robić serwery więc jestem kompletnie zielony :D na większości poradników ludzie odrazu już to mieli, więc troche sie zdziwiłem :D

A jak taką konsolę wystartować? chodzi o tą na hostingu? :D czy trzeba to jakoś otworzyć w grze?

Opublikowano

Tylko że przycisk resetowania konsoli nie sprawi że w plikach pojawi się confing.

Hosting to lvlup.pro

Jakby co to mi chodzi o to że nie mogę zkonfigurować essentialsa bo w plikach nie mam confing.yml

Opublikowano

hmmm....

A gdzie moge znaleźć wersje pluginu pod 1.7.2?

A i wszystko mi dziala wszystkie komendy tylko nie ma tego pliku i nie da sie konfigurowac

a bez essentialsa nie bedzie spawna vipow i wgl :(

Opublikowano

a i zauważyłem coś dziwnego- mianowicie w zadnym pluginie ktorego sciagnalem nie bylo zadnego pliku do edytowania, a sciagnalem np valut

Opublikowano

No właśnie wczoraj wyłączyłem komputer dzisiaj wchodze i wszystkie foldery nagle się pojawily 0.0

Wczesniej mialem tylko pliki jar a jak teraz wchodze to sa tam jeszcze foldery z nazwami pluginow, a jak sie w nich wejdzie to sa dostepne pliki confing 0.0

Wogule tego nie rozumiem.

Tymbardziej dlatego ze dzis zainstalowale permissionsx i jakims dziwnym trafem nie mam do niego folderu 0.0

A do wszystkich innych mam 0.0

----------------------------------------------

Dobra wszystko się wyjaśniło :D

Wystarczyło wpisać w konsoli "reload"

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...