Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jakie postacie chcielibyście zobaczyć na skryptach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie do was jakie postacie chcielibyście zobaczyć na skryptach w gos'ie? pytam ponieważ wieczorem będę coś pisał z początku będą to bardzo proste skrypty, aby z powrotem zadomowić się w pisanie, a z czasem będę rozbudowywał powoli skrypty.Na ten moment mam swoich faworytów do których będę coś robił, ale po tym na pewno będę chciał napisać jakiś skrypt do jakiejś innej postaci, czy cuś innego jest to spowodowane tym, że tempo w jakim gos się rozwija jest dla mnie zdumiewające, częste aktualizacje nowe funkcje dają większe możliwości w pisaniu i rozbudowywaniu skryptów o nowe funkcje, dlatego planuje w przyszłości rozbudowywać skrypty, które będę pisał.Więc.... co lub kogo chcielibyście zobaczyć w gos'ie ;3?

EDIT:Przepraszam za "prefix" zapomniałem ;x proszę o usunięcie "prefix'a" z tematu - Bardzo dziękuje mod'owi za usunięcie "prefixa" ;3

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jakieś proste harass combo na yi z dobrym lasthitem i byłbym bardzo zadowolony.

Zanim gos będzie miał dobry "farming", to trochę minie.., na yi skrypty lol? no dobra, może zrobię..., ale na pewno nie teraz w planach mam :xerath'a,thresh'a,cass,vayne,lee sin'a(wardy insec etc) i jakieś inne.Jak zrobię na pewno napiszę głównie myślę nad postaciami co mają dużo skill'i miotanych rzucanych typu ez etc ;x, ale dobra jak zrobię to wyślę ci ;p

leesinacolythe.png

Opublikowano

Prosiłbym do Syndry, Xeratha, Nidalee

Narazie nic nie mogę przetestować, bo czekam na update gos'a aby w pełni funkcjonował.

Co do postaci Syndra i xerath będą na 100% nidalee raczej nie.

leesinacolythe.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...