Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban słuszny czy nie?

Ischino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Otóż mam problem w tym iż dzisiaj po zalogowaniu się do gry dostałem bana na czat (75 meczy). Teraz najważniejsze czy "ss", "gg", "help" zalicza się do wulgarny język, oblega? I czy da się odwołać do tego bana? Mogę powiedzieć, że od 3 dni nic nie pisałem na czacie i nagle dostaje sobie bana za nic

Opublikowano

Nie zdejmą Ci tego bana, więc odwołanie nie ma sensu. Napisz do supportu może jak ładnie poprosisz to pokażą Ci logi z czatu. Pamiętaj też, że bycie toxic nie oznacza tylko flamowania na czacie.

Opublikowano

No dobrze, załóżmy że byłem toxic player nie pomagałem itd a na czacie nic nie pisałem to czy to sie zgadza że za bycie toxic player niepomaganie itd zalicza sie do banu na czacie? Bo to jest kompletnie bez sensu dostajesz bana na czat chociaż nic nie pisałeś

Opublikowano

No dobrze, załóżmy że byłem toxic player nie pomagałem itd a na czacie nic nie pisałem to czy to sie zgadza że za bycie toxic player niepomaganie itd zalicza sie do banu na czacie? Bo to jest kompletnie bez sensu dostajesz bana na czat chociaż nic nie pisałeś

Gracze (czytaj gimbodzieci) reportują za nic, nawet jakbyś sobie stał i farmił tylko. Tego nie da się uniknąć, tego bana nie obejdziesz niestety. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

oczywiscie ze nie , musisz jak najszybciej do nich napisac i poprosic o to by sciagneli Ci bana na czat oraz jebneli Ci bana na 14dni na gre ;]

Opublikowano

oczywiscie ze nie , musisz jak najszybciej do nich napisac i poprosic o to by sciagneli Ci bana na czat oraz jebneli Ci bana na 14dni na gre ;]

hehe wolałbym bana na kilka dni niż na ten zas**ny czat :)

Gracze (czytaj gimbodzieci) reportują za nic, nawet jakbyś sobie stał i farmił tylko. Tego nie da się uniknąć, tego bana nie obejdziesz niestety. 

Niestety jak to na supporcie pisze nie skrócą ani nie odwołają tego bana. Bez sensu ten riot niby ulepszyli system banowania..

Opublikowano

ten system banow na chat i rankedy jest useless. Daja bany za pisanie podstawowych komend na chacie typu go drake itp.  Sam napisalem do supportu o unbana wyslali mi logi co pisalem nie bylo nic toxic tylko tego typu "ggwp, go bot push mid" i unbana nie dostalem xD wiec pewnie jakbys nawet raz napisal  jakies przeklenstwo to by juz mieli podstawe

Opublikowano

Nie ominiesz bana to jest Rito i to są przedstawiciele szkoły gimnazjalnej :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Bana nie dostaje sie za nic przeciez, musiales zasluzyc pewnie.

Opublikowano

Bana nie dostaje sie za nic przeciez, musiales zasluzyc pewnie.

Właśnie dostałem za nic... Przeczytaj sobie pod tematem co napisałem. GG, help, SS zalicza sie do toxic player? zdaje mi się że nie.. Ale riot banuje każdego na którego spadnie chociaż jeden zasrany report

Opublikowano

Po co ma pisać i tracić nerwy na tych błaznów? Riot i tak go oleje ciepłym moczem, jak wszystkich innych graczy.
Zbij limit i po kłopocie. :v

Opublikowano

Ile już tu było tematów że ban za nic xD  Ale co zagraj te 75 gier napewno ci to tylko pomoże.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ile już tu było tematów że ban za nic xD  Ale co zagraj te 75 gier napewno ci to tylko pomoże.

Nie wiem czy wiesz, ale był kiedyś okres czasu gdy "temat" krążył na reddit za to że gracze niesłusznie dostaja bana. Support nie zwraca uwagi na to że niektóre raporty (reporty), są wysyłane przez ludzi którzy przegrali lane, albo zganiaja wine na team.

Opublikowano

Mam kolegę wyzywa na chacie innych graczy itp ...

I to tylko kwestia czasu aż dostanie niestety 

Ty jak dostałeś za nic napisz do supportu dostaniesz logi i zobaczysz za co dostałeś blokadę :)

I te ss gg wp itp nie są uznawane za toxic 

Ale nie ma co się czepiać ważne że gra się rozwija :)

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale był kiedyś okres czasu gdy "temat" krążył na reddit za to że gracze niesłusznie dostaja bana. Support nie zwraca uwagi na to że niektóre raporty (reporty), są wysyłane przez ludzi którzy przegrali lane, albo zganiaja wine na team.

Okey jeszcze wytłumacz mi jak mam kogoś zreportować jak mi typ nie odpowiada a chce mu bana zalatwic? :D

Szczerze fakt może i się takie sytuacje zdarzały ale jak ktoś za słabą gre może bana wyrwac nie wspomne o tym że za flame muszą być jakieś cytaty w logach, za feed jeszcze nie wprowadzili dopiero coś ma z tym ruszyć niewiadomo nawet kiedy.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Właśnie dostałem za nic... Przeczytaj sobie pod tematem co napisałem. GG, help, SS zalicza sie do toxic player? zdaje mi się że nie.. Ale riot banuje każdego na którego spadnie chociaż jeden zasrany report

No tak, za jednego banują haha Możesz sobie wmawiać, nie musisz nic pisać żeby dostać bana na czat.

Może zajmowałeś sobie linie która była już zajęta, chciałeś bohatera którego już ktoś wybrał? albo wykłócałeś się że to Ty idziesz na np. mida chociaż ktoś inny już poprosił o tą linie :)

Ja mam takie przypadki cały czas i cały czas takich graczy raportuje :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

dostałeś bana i go nie ominiesz, support ci nie pomoże są to bany z automatu za dostanie dużej ilości reportów

ja sam nic nie piszę na czacie i reportuje ludzi co grają jak gówno za verbal abuse i liczę że dostaną bana XDDDDD

Opublikowano

@Ischino
Pamiętaj, że ban na chat nie dostaniesz po jednej toksycznej grze, ban na chat otrzymałeś nie za toksyczne zachowanie w grze typu specjalne podkładanie się przeciwnej drużynie, ale za teksty, które w jakiś sposób mogły obrazić drugą osobę. Musiałeś po prostu otrzymać kilka reportów z różnych gier. Swoją drogą, ten cały trybunał, który obowiązuje w Lidze Legend jest po prostu śmieszny. Pamiętam jak kiedyś głosowałem w trybunale czy dany gracz popełnił faktycznie jakieś wykroczenie, że otrzymał reporta od innego przywoływacza, załóżmy za flame, Chryste, ile to razy widziałem gdzie osoba zgłaszająca winnego sama zaczynała prowokować bądź nawet wyzywać a sama nie została ukarana. Beka. 
:makka:

maybenow.png

Opublikowano

Napisz do tencent holdning limited w chinach , powiedz im ze zostales nieslusznie zbanowany przez jednego z pracownikow Marca i ze zadasz odszkodowania z tego tytulu . Jesli cie oleja to napisz do prezydenta chin skarge na tencent. A jak nie to pisz do obamy on sie tym zajmie. Powiedz mu ze firma riot games kradnie podatek Stanom Zjednoczonym. A na powaznie to przeczekaj poprostu.

Opublikowano

Ja też dostałem za nic bana na 500 gier.

Napisałem że typa zapierdole kijem a potem rozjebe mu czaszke o chodnik ...

Co w tym zlego?

Troller 1/19 Tf'em na ADC XDDDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

easy przyjacielu mam bana na 2,7k gier polecam bo gdy teraz flejmie to nie dostaje juz kappa na rankedy bana;s jak zejdzie 2,7k pewnie uzbiera sie z 1k rankedow bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...