Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Note 10.1 n8010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję budowy owego tabletu z nazwami tego co ma w środku :p

Coś rozwaliła mi się w nim matryca. Nie chce mi się kupować nowej, więc chce go sprzedać na części i kupię coś innego

Niestety nie ogarniam w większości co jest czym xD

Chodzi o N8000/N8010 Ten Note 10.1 z 2012

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Witam!

Poszukuję budowy owego tabletu z nazwami tego co ma w środku :p

Coś rozwaliła mi się w nim matryca. Nie chce mi się kupować nowej, więc chce go sprzedać na części i kupię coś innego

Niestety nie ogarniam w większości co jest czym xD

Chodzi o N8000/N8010 Ten Note 10.1 z 2012

a warto w ogóle to rozbierać? przecież tam nic wartościowego nie ma, sprzedaj w jakimś serwisie niech oni się tym zajmą, zresztą w budowie tabletu chyba nie ma nic skomplikowanego. Zobacz sobie jakiś film na YouTube z rozbierania jeżeli masz zamiar się w to bawić. 

lownfast

Opublikowano

Juz rozebrałem to jest łatwe?

Tanie? Nie powiedziałbym .. Taśma lcd 20 - 80 zł, kamerka 100 zł, buzzer kolejna 100, bateria 80 zł (tak szybko na allegro jak przejrzałem)

Ale są części których nie znam. Kiedyś taką budowę znalazłem w formie obrazka, ale do innego tabletu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...