Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem nowy w CS:GO, parę pytań na temat gry

Mico08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, jestem nowicjuszem w csie go, w cs 1.6 sporo gralem, lecz przesiadam sie za pare dni na nowy sprzet

Bede grac w tego csika i chcialbym wiedziec jak to jest np. czy gdy zabije na meczu turniejowym 1 raz swojego przez przypadek to odrazu poleci ban na 7 dni czy gdy zabije kilku i dopiero?

Bo na pewno bedzie mi sie zdazac ze jakis cep wlezie pod celownik czy to z akacza czy awpki.

I jak grac te faceity? Do tego musza byc jakies wymagania ?

Dla nie ktorych moze to bys smieszne, lecz ja totalnie tego nie ogarniam.

Bo wiem ze gracie turniejowych z randomami to masakra.

Z gory dzieki ! :>

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Zabijesz 3 swoich - Ban.

Zabijesz 1 swojego na twoim respawnie - Ban.

Ban wzrastają od 30 min do 7 dni.

Gry Turniejowe możesz grać dopiero od 3 Rangi Dropu.

Opublikowano

Kilku, chyba że na spawnie w ciągu tych pierwszych chwilach po odblockowaniu chodzenia/strzelania. Faceity to  wystarczy zintegrować konta i grasz.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Na facit nie graj do póki się nie nauczysz dobrze strzelać. Na mm masz swój poziom, a tam będziesz płakał ;d.

Opublikowano

chcialbym zagrac faceita, bo ostatnio gralem u kolegi to jak tylko mecz sie zaczal to gosc trollowal - x2 go zabilo na spawnie i wywalilo ich odrazu.

1 stal afk, a ten 2 spiewal "kill me, kill me" i jak tu grac?

Ostatecznie przegralismy 16:0, dlatego wolalbym faceita zagrac.

A i jak zintegrowac konto? :D

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Jak zabijesz na raspie to od razu ban na 7 dni :c

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Zabijesz 3 swoich - Ban.

Zabijesz 1 swojego na twoim respawnie - Ban.

Ban wzrastają od 30 min do 7 dni.

Gry Turniejowe możesz grać dopiero od 3 Rangi Dropu.

Co ty pierdolisz ze 3 swoich? Zabijesz 2 i masz kicka i bana

A co do ze 1 na respie to nie prawda, jesli 1 zabijesz na respie to jesli w nastepnej rundzie kogos uderzysz nawet wabikiem to masz bana.

Co do tematu to 2 osoby = ban pierw 30min az do 7dni

Respawn raz zabijasz, w nastepnej rundzie byle czym atakujesz = ban

Gry turniejowe od 3 poziomu, celownik trzymaj na poziomie glowy, chcesz to mozesz ze mna zagrac dla fanu :) Nie jestem jakis pro ale moge ci pomoc nieco.

Pozdrawiam.

76561198230710648.png

Opublikowano
nie mam jeszcze pc, bede mial moze jutro/pojutrze.

Lecz gralem sporo u kolegi na lapku(Duzo trolli), i wiem lapek to nie to samo co pc.

Ale juz czuje, ze ruskie albo inne scierwa beda mnie trollowac przez mikrofon, 0 info.

I dlatego wolalbym faceita zagrac ^^.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

nie mam jeszcze pc, bede mial moze jutro/pojutrze.

Lecz gralem sporo u kolegi na lapku(Duzo trolli), i wiem lapek to nie to samo co pc.

Ale juz czuje, ze ruskie albo inne scierwa beda mnie trollowac przez mikrofon, 0 info.

I dlatego wolalbym faceita zagrac ^^.

Jak siedzis w silverze to sie nie dziwie ze trolle -_-, na faceicie tez troll może sie zdarzyć wiec nie pierdol. Mało tego skoro jestes "nowy w cs" to odpusc faceita bo malo że mozesz map nie znać to będziesz padał na poczatku rundy

graphic.png
Opublikowano

Jak siedzis w silverze to sie nie dziwie ze trolle -_-, na faceicie tez troll może sie zdarzyć wiec nie pierdol. Mało tego skoro jestes "nowy w cs" to odpusc faceita bo malo że mozesz map nie znać to będziesz padał na poczatku rundy

Znam kazda mape ktora jest grana.

A na turniejowym troll zdarza sie co 1-2 mecze. 

Takze to ty nie pierdol, bo wytrzymac z takimi ludzmi  co zaczynaja drzec morde przez mikrofon ciezko jest wytrzymac, i wiem ze moge zmutowac ale pozniej bedzie 0 info..

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Piersze to znajdz 4 osoby do grania bo z randomami to od 4-5 miesiecy sie juz grac nie da :/ raczej ze odpalisz program co blokuje ruskow xDD

Nastepnie graj tylko mirage przynajmiej tam ogarnieci ludzie graja xD dustow nie grja bo tam od zayebania jest odpalow noi chyba tyle :/ pograj tak z 20-30 godzin na dm albo aim arena 1v1 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

piersze to kup sobie slownik albo naucz sie pisac

drugie nie graj tylko jednej mapy bo jak awansujesz wyzej to bedziesz mial problem z fragowaniem na innych

trzecie na duscie nie ma duzej ilosci cheatow. wlasnie na mirage jest ich ostatnio najwiecej

czwarte dm gowno daje

moj kolega gra tylko dmy i uproszczone i byl tuz za mna w tabeli (lem) a jak wszedl na mma to nie wiedzial co sie dzieje i dostal golda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...