Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik działa inaczej niż myszka

Sytirin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pewien problem. Gdy ruszam myszką powoli albo ze średnią prędkością wszystko działa dobrze, jednak gdy ruszę myszką szybciej celownik nie nadąża za myszką. Celownik porusza się trochę wolniej ale za to dłużej niż myszka, ruch celownika jest "płynny". Wszystkie akceleracje mam wyłączone, tak samo jak bezpośredni odczyt.

DPI myszki: 400

sens w grze: 1,25.

Ustawienia w grze: LOW

Rozdzielczość 16:9

Opublikowano

Logitech B100

Dodam, że wcześniej wszystko działało dobrze. Myślałem, że wpisałem jakąś komendę czy coś, jednak usunąłem cały config i nic to nie dało. To zjawisko pojawia się tylko w cs:go.

Opublikowano

Logitech B100

Dodam, że wcześniej wszystko działało dobrze. Myślałem, że wpisałem jakąś komendę czy coś, jednak usunąłem cały config i nic to nie dało. To zjawisko pojawia się tylko w cs:go.

zmień jeszcze raz w konsoli sensitivity na np. 3 (tak by było wyższe niż obecne), zobacz czy będzie zmiana - jeżeli czułość nadal nie działa zreinstaluj grę.

Opublikowano

Grasz na masakrycznie małym sensitivity, Twoja myszka po prostu nie ogarnia co się dzieje. Zainwestuj w nową, albo zmień tego kosmicznego sensa bo na takim poziomie to nikt nie gra :D

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Grasz na masakrycznie małym sensitivity, Twoja myszka po prostu nie ogarnia co się dzieje. Zainwestuj w nową, albo zmień tego kosmicznego sensa bo na takim poziomie to nikt nie gra :D

HAH żebys wiedzial ile ja typow grających na touchpadzie widzialem

graphic.png
Opublikowano

Jak masz wyłączony bezpośredni odczyt to nie masz 400 dpi. Włącz go i zobacz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...