Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAM - Ładowanie map w cs go

Sma!dzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy dokupienie ramu rozwiąże ten problem? Mapy mi się ładują max. 5min. Jak se załaduje na boty to idzie szybciej pozniej. Mam zamiar dokupić 4GB Ram. Tutaj pytanko jeżeli kupię cztery kości takie same to będzie działać? Kości będą od firmy GoodRAM jeżeli się nie mylę...

Sprzęt:

Procesor: AMD Athlon 64x dual 2.01GHz (Nie czepiać się go bo csgo nic od niego nie chce)

Karta: nVidia GeForce 9600 GSO 1GB

RAM: 1GB (Tak jak mowilem mam zamiar dokupić)

Nie pytać mnie jak ciągne gre i system na 1 gb ramu. Poprostu jestem tak hardkorowy :)

Opublikowano

Bardziej wina leży po stronie wolnego dysku niż ramu, ale jak na w7 to 1gb ramu to mało.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Wole ram niż dysk bo nie będe się już meczył z os przynajmniej. Ale tak na serio ram chociaż troszke pomoże?

Opublikowano

Wole ram niż dysk bo nie będe się już meczył z os przynajmniej. Ale tak na serio ram chociaż troszke pomoże?

Dobry RAM mało da jak obsługuje go jakiś kiepski dysk. A internet masz dobry?

pyhvh7E.png

Opublikowano

To nic nie da ...

Ładowanie mapy zależy tylko od dysku tależowy ma średnio 150 mb/s a ssd 400/500 mb/s 

To oznacza że na ssd 5 razy szybciej + - 

Ram lekko fps poprawi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...