Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mid / top

lolipop10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Sprawa wygląda tak ze potrzebuje mocnej dość bezpiecznej postaci na mida lub topa. Jestem graczem który specjalizuje się w danej roli bądź postaci. Przez całą swoją karierę z lolem grałem głównie postaciami mobilnymi z dmg. Głównie top oraz mid. Ostatnimi czasy była to irelia i Riven jednak zbrzydly mi te postacie. Zmieniłem je na talona, rewelacyjna postać Easy carrowanie Ale do pewnego poziomu... odkąd wbilem do platyny idzie coraz gorzej. Przegrywamy więcej niż wygrywam A wcześniej miałem 80% win ratio na talonie. Miałem więcej triple killi niż rozegranych meczy i przyznam ze naprawdę carrowalem grę jak chciałem. Jednak. Teraz na wyższym poziomie Focus jest coraz większy. Ludzie dobierają team coraz lepiej i wbicie w tf jest czymś naprawdę trudnym. Często kończy się na stunie i mojej śmierci. Mało tego praktycznie w każdej grze stawiają mi Pink Warda gdy wbijam. Próbowałem wielu kombinacji. Wygrywam linie staram się pomagać na bot lane Ale to już nie wystarczająco by nosić całą grę. Tutaj moje pytanie do Was. Kogo mainowac teraz? Szukam bezpiecznej A zarazem dość mobilnej postaci z dmg koniecznie na mida lub topa. Zastanawiam się nad. Ap Ez, Annie, ahri, azir, ekko, Diana, fizz, jax, lissandra, zed. Polecacie coś z tego? Macie inne pomysły? Proszę tylko o uzasadnienie gdyż napisanie czegoś w stylu "weź graj ahri ahri op" mnie nie satysfakcjonuje.

18438724560545478762_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...