Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Harshe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZXuEcmC.png

Na serwerze możecie znaleźć kanały do gry jak i handlu. Serwer stworzony dla pojedynczych osób szukających kolegów do gry jak i całych zespołów.

Tak jak wyżej na ts3 będą organizowane wspólne gry / konkursy / turnieje. Oczywiście za wszystko będą rozdawane nagrody.

Ts3 jest przeznaczony dla osób które chcą pogadać jak i pograć w gronie graczy a nie dla osób które tylko wbijają aby tylko wygrać skiny i wyjść.

Na serwerze jest 50 slotów ( mogą być zwiększone w każdej chwili).

Dodatkiem do serwera jest to że każdy gracz może dostać rangę taką samą jaką posiada w grze aby można było zagrać z osobami o podobnym poziomie.

Dodatkiem do serwera jest to że każdy gracz może dostać rangę taką samą jaką posiada w grze aby można było zagrać z osobami o podobnym poziomie gry.

Serwer jest 100% za darmo i nie jest stworzony w celach zarobkowych stworzyłem go ja z pomocą kolegów, wszystko opłacam i nie mam zamiaru czerpać zysków z tego oto serwera.

Mam nadzieję że spotkamy się tam i spędzimy wspólnie czas !

epok3xj.png

xxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...