Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niski priorytet a nagrody za sezon

andrzejbrejwik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pol godziny temu padl mi prąd z powodu burzy i zem k***a dostal te kary na 5 meczy, zostalem umieszczony w kolejce z niskim priorytetem wyszukiwania czy jakos tak

dostane nagrody za sezon czy nie? bo nie wiem czy mam płakać

dodam jeszcze ze bardzo dawno nie wychodziłem z zadnego meczu i bardzo sie zdziwiłem, że dostałem te kary

ostatni raz afk albo wyszedłem z meczu dosłownie 100 gier temu więc k***a nie wiem co sie dzieje z tym riotem chyba specjalnie udupiaja kazdego zeby nie podostawali nagród

a5z91yB.png

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć? Mogli napisać, że nie, a tak naprawdę dostaniesz. Rok temu miało nie być nagród dla flamerów, a ja dostając na koniec sezonu 1800 gier na chat restrictcie dostałem. Nie przewidzisz tego, wszystko się okaże jak będą rozdawać nagrody.

Opublikowano

no k***a jak nie wiecie to po h*j sie wypowiadacie

RiotLyte sie wypowiadal na ten temat i mowil konkretnie kto dostanie a kto nie dostanie tych jebanych nagrod

ja sam nie pamietam i nie chce mi sie szukac tego posta na jego asku czy tam twitterze dlatego ten temat, jak nie macie nic do powiedzenia to wykurwiac 

a5z91yB.png

Opublikowano

no k***a jak nie wiecie to po h*j sie wypowiadacie

RiotLyte sie wypowiadal na ten temat i mowil konkretnie kto dostanie a kto nie dostanie tych jebanych nagrod

ja sam nie pamietam i nie chce mi sie szukac tego posta na jego asku czy tam twitterze dlatego ten temat, jak nie macie nic do powiedzenia to wykurwiac 

Po pierwsze to że coś Riot pisał to nie znaczy że na pewno tak bedzie. Bardzo prawdopodobne że zrobili to aby przestraszyć graczy, a jeśli wiesz ze sie na ten temat wypowiadali to nie wyzywaj ludzi próbujących Ci pomóc tylko rusz to leniwe dupsko i sam sobie znajdź ten temat, który i tak nie zagwarantuje Ci żadnej pewności. ELO.

Opublikowano

wypowiadal sie, po czym po jednym dniu zmienil zdanie i ludzie z lpq dostana nagrody, wczesniej byli zagrozeni jedynie ludzie z 20 min lpq, teraz kazdy z lpq dostanie

­

Opublikowano

Dostaniesz nagrody normalnie. Gdyby za to od razu zabierali, to by zbyt duży % graczy był poszkodowany. Inna sprawa, jeżeli cały czas wychodzisz z meczy.

Opublikowano

pol godziny temu padl mi prąd z powodu burzy i zem k***a dostal te kary na 5 meczy, zostalem umieszczony w kolejce z niskim priorytetem wyszukiwania czy jakos tak

dostane nagrody za sezon czy nie? bo nie wiem czy mam płakać

dodam jeszcze ze bardzo dawno nie wychodziłem z zadnego meczu i bardzo sie zdziwiłem, że dostałem te kary

ostatni raz afk albo wyszedłem z meczu dosłownie 100 gier temu więc k***a nie wiem co sie dzieje z tym riotem chyba specjalnie udupiaja kazdego zeby nie podostawali nagród

Bylo napisane ze nie dostana osoby ktore dostaly bana za flame zreszta nie rozumiem cie za bardzo chcesz płakać o jakaś syfiasta obramówke , ikone i skina xD

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie denerwuj się gimbusie bo ci żyłka pęknie :> Riot będzie dawać nagrody za sezon... Wciskają tylko kitu żeby ludzie tacy jak ty się poprawili

Opublikowano

tylko strasza, nagrody sa zbyt oplacalne zeby ich nie rozdawac. Chociaz bardziej zalezy im na ksiegowosci firmy to i tak nagrodami przyciagaja sobie nowych fanow gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...