Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod na globalu

ConFesj0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, jaka jest szansa na dostanie bana za używanie kamer moda na globalnym serwerze ? Wiem że kiedyś było trzeba instalować jakieś obejścia, ale nie grałęm z 4 lata, i nie wiem czy wystarczy zainstalować moda i jakie wtedy ryzyko

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

wszystko zależy od szczęścia, możesz dostać bana po 1 dniu, a możesz i po 14 dniach..

wszystkie zabezpieczenia posiada sam w sobie mod, zresztą instrukcja jest na stronie.

Opublikowano

Tz mi chodzi bardziej o rzeczy typu zpamiętywanie hasła , wystawianie w sklepie kilku rzeczy po tej samej cenie itd niż bieganie na SH itd i w takim wypadku też jest duża szansa na bana ?

xx.jpg

Opublikowano

wiadomo, będzie inna szansa, aczkolwiek wydaje mi się, że dalej jest to postrzegane u nich jako nielegalne oprogramowanie i z automatu leci.

Opublikowano

a oni to widzą tylko przez zgłoszenia od graczy bo nie bedzie widać raczej tych funkcji o które mi chodzi, czy w systemie też to jakoś widać, nawet bez zgłoszeń ? bo z tego co widze nawet botów lata dużo, i jakoś średnio z banami

xx.jpg

Opublikowano

Ja na bocie gram 2 miesiące wbiłem 70lvl i 6 postaciom 30+.

5 postaci lata na rudy i zadnego bana nie mam.

Chyba, że będziesz zbyt długo łowił to ban leci z automatu.

A tak to nie ma co się obawiać.

Opublikowano

a oni to widzą tylko przez zgłoszenia od graczy bo nie bedzie widać raczej tych funkcji o które mi chodzi, czy w systemie też to jakoś widać, nawet bez zgłoszeń ? bo z tego co widze nawet botów lata dużo, i jakoś średnio z banami

Tego nie widac.No chyba,ze latasz na wh.Oni sprawdzaja jakies male lvl jak expia czesto m2,orki i swiatynia.Jak ktos cie zglosi to wtedy sprawdzaja logi i ban.A karzda funkcja przewaznie zostawia jakiś ślad.Bylem w 2011 gm na pl'u przez 2 lata,ale to męcząca praca.Szczegolnie jak 500 ludzi ci spami na pw.Pozdrawiam 

/niereg. sygna

Opublikowano

Ja na bocie gram 2 miesiące wbiłem 70lvl i 6 postaciom 30+.

5 postaci lata na rudy i zadnego bana nie mam.

Chyba, że będziesz zbyt długo łowił to ban leci z automatu.

A tak to nie ma co się obawiać.

A jak działa funcka wykrywacz gm ? przerywa boceniejak jest admin czy wyskakuje komunikat ? I czy działa to jak mam fb wlaczonego w innym oknie ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...