Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać w Trove

Ischino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc... czy warto grać w Trove? Bo jak oglądałem gameplay'e to jakoś nie widziało mi się to dungeony wybite co do jednego, dropy też są słabe

Opublikowano

Nie da się stwierdzić tego, czy warto grać w jakąś grę f2p. Moge powiedzieć tylko tyle, że mi się spodobała, i jak na gre f2p nie jest pay 2 win, bo jedyne co możesz kupić za hajs to rzeczy takie jak skiny. Gra dużo miejsca nie zajmuje, to sam się przekonaj. lol

Opublikowano

Gra jest dobra, bardzo dobra - według mnie. Oglądając gameplaye się nie ograsz, mnie też nie przekonują. Niby nic ciekawego, ale to zupełnie nie prawda. 

Zainstaluj sobie, jest lekka. Pobiera się w moment. Generalnie gra po ok 100h się nudzi, przynajmniej dla mnie, znajomych i wiele osób, których pytałem o tę grę.

Fakt, są tacy, którzy grają o wiele dłużej i nadal im się podoba. Ja po wbiciu skrzydeł i 20lvl jakiejś postaci poczułem się zbyt "spełniony", jakbym już skończył.

Polecam grać z kumplem, granie samemu jest zbyt monotonne chwilami.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Gra jest dobra, bardzo dobra - według mnie. Oglądając gameplaye się nie ograsz, mnie też nie przekonują. Niby nic ciekawego, ale to zupełnie nie prawda. 

Zainstaluj sobie, jest lekka. Pobiera się w moment. Generalnie gra po ok 100h się nudzi, przynajmniej dla mnie, znajomych i wiele osób, których pytałem o tę grę.

Fakt, są tacy, którzy grają o wiele dłużej i nadal im się podoba. Ja po wbiciu skrzydeł i 20lvl jakiejś postaci poczułem się zbyt "spełniony", jakbym już skończył.

Polecam grać z kumplem, granie samemu jest zbyt monotonne chwilami.

Dokładnie. Szczerze powiedziawszy nie byłam przekonana do gier pokroju Minecraft. Ale Trove mnie przekonało, dość sympatyczna grafika, dźwięki, wierzchowce (nie pamiętam... Lis? Szop? Którego zdobyłam za darmo ze skrzyni), następnie kupiłam serduszkowy fotel. Jednak nudzi się, bo dungi są monotonne. Ale jak z kimś się gra, to jest przyjemnie :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...