Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego momentu zaczęło mi bardzo mulić internet, ale tylko urzadzenia ktore sa połaczone z internetem domowym za pomoca Wi-Fi ( 1 komputer, laptop i telefony komorkowe ) A co smieszne komputer do ktorego jest podlaczony ruter to internet chodzi normalnie .. Ruter był zakupiony niedawno . Nie wiem co moze byc grane :( w grach lagi i nawet przegladarki sie nieda przegladac, a dodam że internet powinienem miec 24MB a mam 16, co i tak jest duża ilością :D Jeszcze miesiaxc temu bylo wszystko ok, ale teraz jest coraz gozej :( Prosze o pomoc ...

Opublikowano

Wifi nigdy nie zastąpi kabla i zawsze będzie stratne w porównaniu z kablem.

Opublikowano

To są uroki jak masz wifi i jest podłączone do niego wiele urządzeń.

Ja mam dwa rutery i jeden ruter jest przeznaczony dla mnie i dla brata do grania. Drugi ruter jest przeznaczony dla matki i jej laptopa, komórki i wszystkiego innego.

Mój ruter jest jako główny i jest podłączony bezpośrednio do internetu. Drugi ruter jest podłączony do tego pierwszego rutera.

Wgrałem specjalne oprogramowanie kiedy mi zacznie lagować internet to automatycznie albo ogranicza dostęp do internetu temu drugiemu ruterowi albo odcina internet.

To jest jedyne rozwiązanie jakie ja stosuje u siebie w domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...