Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera z dropem

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są to serwery iddle, gdzie idziesz np. na dwór, wracasz wieczorem i masz tam dropy gówniane., typu skrzynka. Max 4 chyba na tydzień :D 

Opublikowano

Są to serwery iddle, gdzie idziesz np. na dwór, wracasz wieczorem i masz tam dropy gówniane., typu skrzynka. Max 4 chyba na tydzień :D 

mi dropnol dzisiaj five-seven niebieski skin warty 50centow w ktorej moglby byc zawarty m4a1-s nitro 

76561198230710648.png

Opublikowano

Ja się spotkałem z Idlem który miał minimum 1 min runde reszta ma po 5min ale co za różnica jak i tak zostawiasz na noc. Tym typem myślenia to jak dzisiaj wydropiłem Dwie berretki róże to mogłem mieć dragon lore :P

Opublikowano

Ja się spotkałem z Idlem który miał minimum 1 min runde reszta ma po 5min ale co za różnica jak i tak zostawiasz na noc. Tym typem myślenia to jak dzisiaj wydropiłem Dwie berretki róże to mogłem mieć dragon lore :P

Serio? Dropnol ci jakis rozowy skin przez cala noc? Podaj mi ten co 1min :) Chetnie zobacze, przyda mi sie takie cos

76561198230710648.png

Opublikowano

to nie czytaj tyle internetow

vac-valve anti cheat a to mi na cheata nie wyglada

idle byly oplacalne przed wprowadzeniem rank 1, 2, 3 itd gdzie w jeden dzien mozna bylo dropnac kilka skinow i skrzynek a dzis to jest jakas parodia

Opublikowano

to nie czytaj tyle internetow

vac-valve anti cheat a to mi na cheata nie wyglada

idle byly oplacalne przed wprowadzeniem rank 1, 2, 3 itd gdzie w jeden dzien mozna bylo dropnac kilka skinow i skrzynek a dzis to jest jakas parodia

Będzie opłacało sie zostawiać kompa jak będą nowe skrzynki teraz nie długo :D

Przecież skinów się już nie da dropić. Tylko 1 tygodniowo z lvl. Co najwyżej skrzynki.

Tez tak mi się wydaje gram kilka msc i skiny jedynie za wbite poziomy mialem

Opublikowano

wy  pier**licie o tym waszym wspaniałym dropie a chłopak o wasz drop nie pytał tylko o IP do serwera więc może mu podacie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...