Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki nauszne

matrixsk2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiś dobrych słuchawek do 300zł + mikrofon, mi bez różnicy czy osobne mikro czy w słuchawkach, ważne żeby były wygodne, lubie pograć w cs'a, a muzykę to zazwyczaj bass itd, najlepiej sprawdzone przez Was (jeśli podajecie to + i - ) lub przez kolegów czy coś, daje +

Opublikowano

Sprawdź sobie słuchawki z firmy Superlux, różne modele. Ja posiadam HD681EVO MKII i jestem bardzo zadowolony. Ich cena to około 150 zł, w zestawie masz dwa kable różnej długości, zmienne "gąbki" i etui. Są wygodne, nie mają wbudowanej regulacji głośności ani mikrofonu. Bardzo fajne grają, a w szczególności takie basowe utwory. W CS:GO sprawują się świetnie, bez problemu jestem w stanie usłyszeć jak ktoś idzie za rogiem, a w muzyce to wiadomo. Te niskie tony są powalające. Dodatkowo kabel do nich jest wpinany, więc jeżeli masz komputer gdzieś w szafie i nie chce Ci się do niego schylać żeby odpiąć kabelek, możesz to zrobić przy samych słuchawkach, wziąć drugi kabel, podpiąć go i iść z słuchawkami np. na rower, pobiegać albo na spacer.

Opublikowano

Może razer kraken fajne dość wygodne obłędny wygląd ...

Dobry dzwięk są to słuchawki do gier jak cs 

Polecam

Opublikowano

Może razer kraken fajne dość wygodne obłędny wygląd ...

Dobry dzwięk są to słuchawki do gier jak cs 

Polecam

Co ty do ... piszesz? Czy ty wiesz co piszesz? Serio chcesz mu wcisnąć największe badziewie na ziemii?

Autorze, jak szukasz słuchawek nastawionych na bass to w tej cenie możesz dostać Takstar HD6000. Basu mają dużo, średnica i góra wycofana. Do csa bardziej nadadzą się m.in Hyperx Cloud, bo lepsze pozycjonowanie i mniej bassu.

Co do mikrofonu, to do takstarów jest ci jedynie potrzebny. http://www.ceneo.pl/926776#mh=w8Q5jQc166006zalmanRy1NrRiU0xUtWH7_U-tTCIh6jaZbKM_WFkk-9vvOhJbmnNByfTqhEUgMso5FRixZxJaitGfSfPQu2WhME3Qbnh0uPfGk5YzRmdalCCkHbzSLXhAIuV9SLuE2IoUGlHAtj_uuH_-LPag6BWVyWzJv5CNlhUOnAcW5hZSUAeVft_s-0lazyuPZLQ2

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Do csa bardziej nadadza sie hmc631 lub hd 669 albo takstary hi2050. Pro 80 (pod wzgledem brzmienie są na poziomie od hi2050 do hd6000/5500) to dobre słuchawki we wszystkim, a skoro są dobre we wszystkim nie są najlepsze w niczym

Wybierasz albo bas albo scene i pozycjonowanie w ceesie

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...