Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie solo czy z kumplami

misupisu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż mam MG1 i 64 wygrane rankedy. Zazwyczaj gram z kumplami tak po 4 osoby, ale chciałbym wbić wyższą rangę szybciej bo narazie to idzie jak krew z nosa (gramy dziennie po może 1-2 mecze). I nie wiem czy grać solo rankedy czy po prostu tak z kumplami. Co sądzicie o graniu solo :P?

cac841f1bf1704cemed.png

Opublikowano

Tak, jeżeli Twoi koledzy mają niższą rangę od Ciebie to nie graj z nimi, ponieważ dostajesz mniej punktów potrzebnych do awansu. Jeżeli jednak jest inaczej (Twoi koledzy mają wyższe rangi), to staraj się grać z nimi jak najczęściej.­

Opublikowano

Ja mam dmg i mam 580 winow i gram z kumplami ;O najlepiej to poszukaj jakiegoś bardziej zgranego teamu na MPC, który już dość długo gra ze sobą, a na pewno będzie ci łatwiej xD

Opublikowano

Granie solo to trochę loteria. Jeśli zależałoby mi na randze to bym grał, jeśli grasz tylko dla pogrania sobie to jak wolisz. W premade zazwyczaj jest lepsza komunikacja, więc musisz wybrać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...