Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jeśli zakupię domenę, to będę mógł pod nią podpiąć te rzeczy?

Shiro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jeśli kupię domenę będę mógł pod nią podpiąć serwer ts , forum i serwer minecraft ?

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

Oczywiscie za tak :) kupjesz a w ustawieniach przekierowywujesz DNSy i potym zabiegu czekasz do 24h w zaleznosci jak szybko przekierowywuja sie :) i po sprawie.

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

W zależności gdzie kupujesz tą domene.

Co ma serwis zakupu do sprawy????

Tak, domenę możesz podpiąć pod forum, sklep, TS, serwer... Pod wszystko ;)

r9wfFzB.png

Opublikowano

Polecam ovh

Czy ktoś prosił o pomoc w znalezieniu hostingu WWW?

Oczywiście, ze sie da. Domenę możesz podpiąć do wszystkiego Teamspeaka, minecrafta i czego dusza pragnie. Na MPC jest sporo poradników które pokazują jak to zrobić.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Czy ktoś prosił o pomoc w znalezieniu hostingu WWW?

OVH ma też domeny, cymbale.

Bardzo dobre domeny z przystępnymi cenami, stosunkowo tanim odnowieniem i świetnym panelem.

Tak, podepniesz te rzeczy bez problemu. Polecam rejestrację domeny oczywiście w OVH.

5465845486.png

Opublikowano

OVH ma też domeny, cymbale.

Bardzo dobre domeny z przystępnymi cenami, stosunkowo tanim odnowieniem i świetnym panelem.

Tak, podepniesz te rzeczy bez problemu. Polecam rejestrację domeny oczywiście w OVH.

Panie wyżej, nie ucz ojca dzieci robić. Prawie kazdy hosting www oferuje zakup domeny. pragnę zaznaczyć, że kolega nie prosił o polecenie mu hostingu który oferuje domeny, lecz zadał pytanie.

Żeby niebyło offtopic to dodam od siebie jeszcze kilka słów. Do podłączenia domeny do serwera używamy zapisu SRV. Jeśli miałbyś z tym jakiś kłopot zgłoś sie do mnie na PW.

Podpiąć mozesz. Przekierowanie będzie trwało max 24h, ale dzieje się to 1-4h .

Różnie to bywa, lecz na przykład jak masz i serwer i domenę na hostingu lvlup zyskujesz czas, tam tworzenie przekierowania trwa maksymalnie 10sekund.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...