Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Która darmowa postać ma najwięcej damage?

DarthPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem początkowym graczem w lol'u i nie chcę mi się sprawdzać każdą z osobna postać ponieważ było by to czasochłonne i nudne.  :)

Opublikowano

Z obecnych postaci najwięcej damagu mają Zed, Varus, Ziggs, Master Yi. Jakbym miał Ci polecić kim pograć to Varus na midzie, Zed, Ziggs. Master Yi jest trochę za prosty, i ja osobiście nie miałbym frajdy grając tym.

Opublikowano

Graj garenem. Budując się pod offtanka. Dmg na combo wystarczający by zabić a do tego tankowaty. Jeśli chcesz tu dmg to wybierz Mastera lub ashe Ale skoro jesteś początkujący polecam uczyć się od czegoś latwiejszego by załapać mechanikę gry bo inaczej nie dasz rady. Ewentualnie spróbuj Riven.

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Graj annie pod AP na midzie . Jak ci się znudzi to kup inną tanią postać . Za varusa i riven się jeszcze nie bierz .

Opublikowano

Annie jest strasznie silna i łatwa. Brakuje jej tylko troszke escape, ale nie dość że ma niskie cd do skilli, to 1v1 ściąga na combo każdego, nawet tanka mając void staffa. ;)

Opublikowano

Z tych co są w rotacji to zed:

­
- energia zamiast many
- potrafi zadać bardzo duże obrażenia w krótkim czasie
- posiada escape skill
- umiejętność Q umożliwia harassowanie przeciwnika na odległość "za darmo" (zużywa się tylko szybko odnawialną energię)
- dobry pusher
- ciekawy system umiejętności umożliwiający Zedowi na klonowanie się

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z takich FULL DARMOWYCH postaci - Garen. Załóż fejkowe konto na twitterze, odbierz darmowego garena ze skinem, 1 item czarny tasak i już masz grę wygraną.

Ta, fajnie. Zacząłem pisać PRZED postem "do zamknięcia".

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...