Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem/Moderatorem/Helerem/Technikiem

746733

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Witam właścicieli serwerów Minecraft.

Jeżeli potrzeba Ci kogoś na stanowiska wymienione w tytule tego tematu(lub podobne) znalazłeś właśnie tą osobę!

Na początek, coś o mnie, mam na imię Marcin, i jestem w wieku 20 lat, w Minecraft grab od jego początku, więc znam zasady oraz strukturę gry.

Byłem administratorem na wielu serwerach, posiadałem własne, które odnosiły nie małe sukcesy, aczkolwiek brak czasu doprowadził do braku opieku oraz

ich upadku. Obecnie mam trochę wolnego czasu,który głównie spędzam na youtube, czy facebooku, i chciałbym go dać komuś kto go potrzebuje. Jeżeli pozukujesz

bardzo doświadczonej osoby, ja nią jestem. Mogę zostać Administratorem,modem lub helperem na zrobionym serwerze lub postawić twój własny od zera. Mam średnie

pojęcie na temat javy, co znaczy że potrafię pisać pluginy ale nie za zaawansowane, pluginy typu case z cs;go nie stanowią dla mnie problemu. 

Jestem zarówno doświadczony jak i opanowany oraz cierpliwy, jak wiemy w Minecraft grają zarówno osoby młodsze jak i starsze. Dla tych młodszych potrzeba więcej czasu oraz cierpliwości na wyjaśnienie niektórych spraw, a tym właśnie jest bardzo potrzebna cierpliwość oraz opanowanie, zawsze miałem powodzenia w rozmowie z takimi osobami, pomoc dla gracza to dla mnie przyjemność, bo wiem, że potem wchodząc na serwer, wielu graczy wita Cię z respektem, a to jest bardzo miłe, wiedząc że komuś pomogliśmy.

Jeżeli jesteś zainteresowany w stawianiu serwera od 0, jestem obeznany w typach serwerów takich jak:

• Survival
  • Survival+Gildię
  • Hardcore
  • Easy Survival
  • Hardcore + Gildię
  • Minigames
  • Arcade games
  • RPG
  • PVP
  • Creative
  • I kilka innych, wystarczy że spytasz się, a dam Ci odpowiedź

Potrafię również postawić kilka serwerów pod jednym IP, czyli np Mini gry, survival+gildię oraz pvp które nie będą integrowały jedno w drugie.

Jeżeli jesteś zainteresowany zawarciem współpracy ze mną, serdecznie zapraszam do kontaktu podanego na końcu tego tematu. Chciałbym również dodać że chętnie dołącze do drużyny który dopiero zaczyna serwer, lub do istniejącego serwera jako osoba nadzorująca lub do opieki technicznej. 

Kontakt:

Drogą email: [email protected] (prosiłbym aby tytuł wiadomości email był powiązany z tematem na mpc, czyli np "Współpraca Minecraft" itd)

Drogą skype: marcinsulkowskipro

Drogą prywatnej wiadomości: Wysyłamy na forum MPC

EDIT

RÓWNIEŻ SZUKAM SPONSORA DO SWOJEGO PROJEKTU

Witam. Bez zbędnego pierdu pierdu, szukam sponsora / hosta. Chętni? xD...

Typ serwera:  Jak już mówiłem chcę aby było to coś oryginalnego, aczkolwiek nie koniecznie chodzi mi tu o serwer którego jeszcze nie ma. Osobiście nie powiem że nie lubię serwerów z gildiamy, czy suvival, są one fajne, coś się dzieje, jest co robić. Aczkolwiek nigdy nie widziałem serwera który dla mojej osoby wydawał by się bardzo dobry, były to praktycznie takie same serwery, ze zmienionymi spawnami, nazwami pluginów, i inną prezentacją. Mój pomysł na serwer to Hardcore(ban 20m-1h za śmierć) + Gildię. Aby dowiedzieć się dlaczego mój pomysł jest oryginalny, czytaj dalej.

Dlaczego Akurat Serwer HC+Gildię?: Jako że spędziłem większość czasu na serwerach hc czy też survival, mam o nich jakieś pojęcie. Posiadałem helperów, modów czy adminów na różnych serwerach, i wiem o co gracze mnie prosili, a to że ja nie mogę tego zrobić, a główna administracja miała na to wyje***e bo mają dużo graczy i nie trzeba nic robić, no niestety ja pomocy im udzielić nie mogłem. Fraza "Od nas, dla was" w społeczności Polskich serwerów Minecraft jest dość zakopana, i łatwo odkopać jej nie będzie, aczkolwiek jeżeli zrobimy coś co gracz lubi, a nie my, moja wizja na serwer jest bardzo dobra.

Oryginalność - Co da nam dużo gracz, oraz dobre słowo?: Wiem że sama pomoc graczom daje nam już dobrą reputację, ponieważ Polak,Polakiem, aczkolwiek cenimy sobię pomoc administracji. Chcemy aby oryginalność była priorytetem gdy będę robił serwer. Głównie chodzi tu jak już mówiłem, co wy chcecie, a czego nie, serwer będzie budowany przez was( w jakimś stopniu) A my będziemy się cieszyć z waszego dobrego słowa. Inne pomysły na spawn, wygląd chatu czy gildii, daje nam nowość w społeczności Minecraft, a zarazem Oryginalność, a jak już wspominałem spawn czy chat to nie wszystko.

Jak to widzę?: Jak już mówiłem, chcemy posiadać dobrą opinię na temat serwera, oraz dobrą reputację u innych. Szczegółowy regulamin NIE dla graczy, a dla administracji, który będzie trzymał profesjonalizm w świecie naszego serwera. Nie chcemy zakazywać graczom czegoś co może okazać się głupie. Oczywiście regulamin 10-15pkt będzie, który będzie tam tylko potom, abyśmy potem mogli się do niego odnieść, gdy dany gracz będzie się "spinał" o bana, kicka czy cokolwiek. Serwera nie chcę robić w tydzień, a na samo zrobienie go, dopięcie na ostatni guźik 2-4 tygodni. Chciałbym abyśmy wystartowali w 101% skończonym serwerem, aby potem nie było cofek, offek, itd, coś takiego odgania sporą ilość graczy.

Ostateczne słowa: Szukam sponsora lub hosta serwera tylko dlatego że mam dom i rodzinę na głowie, nie dam rady dokładać do strony, serwera czy ts, aczkolwiek po jakimś czasię myślę że serwer sam się będzie trzymał. Nie wspominałem, lecz serwer ABSOLUTNIE nie będzie Pay2Win, w Sklepie serwerowym będziemy mogli zakupić Ub, konta premium i mini dodatki które nie wspomogą gracza w walce, a np poprawią jego wygląd wizualny.

Kontakt:

Skype; marcinsulkowskipro

Pw forum.

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...