Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Elcardia.pl

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym dowiedzieć się za co ten ban.

Nie złamałem żadnego punktu regulaminu, a jako że dbam o wizerunek forum chciałem wskazać na błąd w infografice, którą będą oglądać tysiące użytkownów.

Chciałbym także aby wypowiedział się ktoś inny niż Makin, najlepiej ktoś kto ma kontakt z Dual Media, bo taki bezpodstawny ban nie ma miejsca pierwszy raz.

Pozwolę sobie zawołać @techse 

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Czyli miałem nosa z tym kontem ;)

To po kolei drogi panie Pavciu. Z reguły nie wierzę w resocjalizację, ale jednak mam na tyle dobre serce, że niejednokrotnie dają ludziom dodatkowe szanse, czasami więcej niż jedną. Tak samo jest z Tobą, to nie pierwsze Twoje konto, mimo że więcej ich być nie powinno. Za Twoje zachowanie, prowokowanie i toksyczne akcje powinieneś być banowany na "dzień dobry", jednak zawsze jesteś pod obserwacją. Ostatni raz popełniłem ten błąd i nie będę tolerował kolejnych Twoich kont, ze wszystkim są granice, a skoro każdy domaga się poważnego podejścia do sprawy, tak też będzie.

Piszesz, że dbasz o wizerunek forum - żebym nie opluł ekranu. Jest tyle miejsc w internecie, gdzie możesz sobie powylewać jad, szczególnie w metinie, także zapraszam tam, nie na MPC. 

Konto nie zostanie odwieszone.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dawid, każdy wiedział że to moje konto było :D

I chciałbym zobaczyć gdzie moja toksyczność, chciałbym także dowiedzieć się w którym przypadku popełniłeś ten błąd.

No i naprawdę, poprawcie ten błąd, bo nie dość że już powinienem nosić okulary to przez to moja wada wzroku postępuje.

Opublikowano

A więcej niż jedno konto na forum o tym nie świadczy? Bez powodu banów nie dostawałeś.

A co do infografiki, to co jest błędnego w formacie "wydarzenie|data pod spodem", to nie jest część zdania, żeby pilnować dopełniacza w odmianie nazwy miesiąca.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W sumie co do poprzednich banów, też do końca nie wiem za co były, bo po zbanowaniu nawet nie robiłeś tematu, ale już mi się nie chciało spierać, ale tym razem ten ban to przesada, bo nawet zacząłem dbać o wizerunek forum ;)

I tłumaczyłem już, w tym kontekście nie możesz tak napisać.

Pisząc 18 wrzesień, masz na myśli np. 18 wrzesień w moim życiu.

18 września jest poprawną formą, bo wydarzenie miało miejsce 18 dnia września.