Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie itemów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z rozdzielaniem itemów problem jest w tym że nie działa ono :D ta funkcja leży w src serwera? klienta? bede wdzięczny jak ktoś mi powie gdzie znajdę plik odpowiedzialny za to i jak to naprawić ;) Daję limit.

Opublikowano

Źle napisałem temat itemy łączą się ale nie można ich rozdzielić ;)

No to na jedno wychodzi. flag 20 działa na łączenie i rozłączanie, flag 4 tylko na łaczenie

Opublikowano

No to jest problem łączenie działa a rozdzielanie nie ^^ flag jest nadane 20 ;)

A jestes się w stanie określić z jakich plików korzystasz?(w sumie z tego co widzę to src)  W jaki sposób masz zapisywana baze itd? Możliwe, że błąd może być spowodowany tym, że nie konwertujesz bazy do .txt a masz ją w ten sposób własnie zapisywana :-)

Opublikowano

A jestes się w stanie określić z jakich plików korzystasz?(w sumie z tego co widzę to src)  W jaki sposób masz zapisywana baze itd? Możliwe, że błąd może być spowodowany tym, że nie konwertujesz bazy do .txt a masz ją w ten sposób własnie zapisywana :-)

Gdyby tak było to np. dodane wpisy zdbroi czy też inne lub zmiana antiflag również nie zapisywała by się ;) a mi wszystko hula łaczenie jest jednak brak rozdzielania :/ tak src i myślę że gdzieś to siedzi w src lub src klienta jakby byłby ktoś skłony mi powiedzieć jaki to chociaż plik jest bede bardzo wdzieczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...