Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nadal banują za KamerModa na Metin2.PL?

Cetera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko, leca dalej bany z HSa za kamera itp? Bo jakos nie widac ani botow a FB... I tak sie zastanawiam czy po prostu nie ma juz kto puszczac tych botow czy po prostu tak karaja.

--

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

FB jest mało opłacalne to po pierwsze, a po drugie łatwo o bana.

Przypominam, że w tym dziale obowiązuje zakaz handlu. Treść o tym została usunięta.

Opublikowano

OK, dzieki za info :3 zeby nie pamowac za bardzo, mozecie mi podac teraz najbardziej oplacalna metode zarabiania? Nie piszcie o allegro...

charizard.gif

Opublikowano

13 lvle stawiasz na metkach w m1, proficik niezly

Bocic nie ma co, banuja wczesniej czy pozniej (raczej wczesniej) 3 miesiace bocilem i nie mam teraz z tego NIC

xD

Opublikowano

Bocic nie ma co, banuja wczesniej czy pozniej (raczej wczesniej) 3 miesiace bocilem i nie mam teraz z tego NIC

xD

Przeciez sam tak ostatnio robilem 10 kont latalo z tydzien z czego przez tydzien dorobilem sie z 50 kk.To sie nie oplaca bo zazwyczaj z ksiag sam syf leci ps. Bo jak chcesz bocic to proxy musisz zmieniac.A nie ciagle na tych samych

/niereg. sygna

Opublikowano

Albo robic konta do 70 lvl z czego masz dodania i zmianki.Lub dropić odłamki. @Majjkel jest i gg i hs

Expienie do 70 kiedy ma sie prace na glowie to slabo wypada ;/ A mozesz cos jasniej o tych odlamkach? Dopiero wracam po dluuuugiej przerwie...

xD

Profit glownie z KU, ta? Wojo body sie sprawdzi? Akurat na ten lv mam eq +9 to mysle ze moglbym z tym pomyslec
charizard.gif

Opublikowano

Zacznijmy od tego że na globalu nie używają już HS.

Jak zwal tak zwal, w temacie nie chodzi o to, kiedy ostatni raz gralem byl hs... A posty nie na temat sie nagradzane...
charizard.gif

Opublikowano

Expienie do 70 kiedy ma sie prace na glowie to slabo wypada ;/ A mozesz cos jasniej o tych odlamkach? Dopiero wracam po dluuuugiej przerwie...

Profit glownie z KU, ta? Wojo body sie sprawdzi? Akurat na ten lv mam eq +9 to mysle ze moglbym z tym pomyslec

Musisz wbic 48 lvl bo chyba na tym mozna isc na dt.Wiec jak juz masz ten lvl idziesz do alchemika i on ci daje "moc smoczego oka"lecisz na 1 pietro dt z rekawicami i mowie ci ladnie leca a za odłamki smoczego kamienia za sztukę dostajesz 200k.Tak sprawdzi się w m1 spokojnie dasz sobie rade skoro masz czas i potem robisz nowe konto i dalej od 1lvl na metki.Ale przy tym mozna sie bardzo wkurzyc przez ten syf co leci  :D

/niereg. sygna

Opublikowano

Musisz wbic 48 lvl bo chyba na tym mozna isc na dt.Wiec jak juz masz ten lvl idziesz do alchemika i on ci daje "moc smoczego oka"lecisz na 1 pietro dt z rekawicami i mowie ci ladnie leca a za odłamki smoczego kamienia za sztukę dostajesz 200k.Tak sprawdzi się w m1 spokojnie dasz sobie rade skoro masz czas i potem robisz nowe konto i dalej od 1lvl na metki.Ale przy tym mozna sie bardzo wkurzyc przez ten syf co leci   :D

No to mysle ze trzeba bedzie zrobic WP do tego DT i sprawdzic ten sposob, a co do low lv na m1, przeciez mozna dojsc do gildii i oddawac exp, po co robic nowe dropki non stop xD

charizard.gif

Opublikowano

Nawiązując do banów. Bany teraz bardzo często lecą z automatu. Ponadto, ogólnie na serwerach gra mało osób, więc GMi sprawdzają wszystkich jak leci. Jak gra się na botach, to długo się nie pogra. Stawianie botów stało się niezbyt opłacalne.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...