Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki - douszne czy nauszne?

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Właśnie przed chwilą zniszczyłem moje słuchawki :/ I tak miałem zamiar kupić nowe jednak nie wiem jakie. Douszne czy nauszne? Przez cały czas miałem nauszne a w sumie chciałbym się dowiedzieć jak to jest z dousznymi w grach? Czymś specjalnym się różnią? Potrzebuje w miarę dobrych słuchawek głównie do grania i myślałem o roccat syva. A nauszne to nie wiem, nie mam zbyt wiele kasy bo jedynie około 100zł. Strasznie mnie interesują te roccaty, kupować je czy macie jakieś lepsze w podobnej cenie? 

Opublikowano

Które najlepsze? Superluxy, brainwavzy czy roccat'y? Najlepiej jakby "wyciszały" mi otoczenie z domu oraz aby było dobrze słychać ludzi w cs'ie jak chodzą :P

Opublikowano

Które najlepsze? Superluxy, brainwavzy czy roccat'y? Najlepiej jakby "wyciszały" mi otoczenie z domu oraz aby było dobrze słychać ludzi w cs'ie jak chodzą :P

Ja mam Superlux HD681EVO MKII i zarówno w słuchaniu muzyki jak i w CS:GO sprawują się świetnie. Kosztuję trochę więcej niż 100, ale myslę, że zwykłe Superlux HD681 też będą świetne.

Z pozostałymi nie miałem styczności.

Opublikowano

Do csa bierz superluxy. Pozycjonowanie w nich jest dobre, gościu z mojej ekipy słyszy kroki.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Słuchawki nauszne zawsze są lepsze. SuperLuxy HD681 mają dobry bass, ale nie przytłaczający. Do muzyki, jak i do grania są super ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...