Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] MKJogo Spirit Guard Udyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż korzystam z programu MKJogo niestety skórka Spirit Guard Udyr nie ma efektów tzn. podczas zmiany skilli bądź nie ma święcących pazurów w tygrysiej postaci tak naprawdę postać wygląda w każdej formie tak samo procz minimalnych szczegółów i różni się od oryginału i tu moje pytanie czy moge to jakoś naprawić bądź czy istneije inna opcjia posiadania tej skórki "ZA DARMO" i proszę darujcie sobie komenatarze w stylu kupic ... 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Odkrywca
Opublikowano

raczej tego nie naprawisz, taki urok korzystania z tego programu. U syndry np. nie zmienia kul jesli chodzi o skiny.

Opublikowano

Skin Installer Ultimate wgrywa skiny takimi, jakimi je stworzono. MK Jogo ma to do siebie, że aktualizacje nie są wypuszczane na czas, tylko np. tydzień po patchu lub kilka dni po wydaniu patcha. Ja używając MK Jogo obecnie nie mam podmienionych skinów, tylko gram na klasycznych. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...