Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Riven nowe itemy, mid ?

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zacznę od tego, że przez całe swoje lata gry w Lol'a rozegrłem Riven ok. 50 meczy + jakoś nie lubiłem tej postaci.. ;) 

Jednakże od jakiegoś czasu coraz bardziej mi się ona podoba ^^ i tu mam zapytanie czy mógłby mi ktoś napisać na jakim buildzie najlepiej uczyć się grać riven ? tzn. nowe hp itemy ;) lub pp jak budować ją pod skutecznego offtanka ;) 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Budować ją na pewno pod skracanie cooldownów. Ale takie podstawowe itemy to na pewno Hydra ,butki pod cld. Tłuczek(dalej yoummu, albo tasak) późniek jakiś ostatni szept. Co kto preferuje. Najlepiej było by gdybyś miał 40% cld. Później robisz itemy sytuacyjne typu krwiopijec itd. Ale to też zależy na kogo grasz.

jifdyv.jpg

Opublikowano

Ostatnio zamiast zwykłej hydry zacząłem bawić się z tą nową kolosalną hydrą ^^ efekty zaskakujące :D

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Doran Blade + Potka -> Brutalizer -> Jonki -> Tiamat -> Last Whisper -> kończysz Hydre i Youmuus -> QSS lub BT -> GA lub coś pod Offa.

Z takim buildem wygrywam ~90% linie i później grę. Pamiętaj, żeby zaraz po 9 lvlu, ulepszyć Trinket, wtedy możesz pushować szybko.

Opublikowano

Fajnie fajnie a czy bez umiejętności anulowania aa tzn spam 3xQ xD zajde daleko ? ;p

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Fajnie fajnie a czy bez umiejętności anulowania aa tzn spam 3xQ xD zajde daleko ? ;p

Masz tysiące poradników na necie, jak wykonywać full combo, anulować animacje itd. Polecam pooglądać, a potem troszkę trenować na draftach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...