Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja GladorMt2

Topblizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy podjął by się ktoś takiego wyzwania aby reaktywować Gladormt2? to był pierwszy z privów metin2 i był z*******y do dziś nie mogę się pogodzić że upadł. A jeśli nikt sie tego nie podejmie to przynajmniej jak ktoś ma to może podesłać pliczki? 

Opublikowano

po co reaktywować serwer który nie ma szans przebić tych współczesnych?

Nie ma szans? 

Chyba kpisz chłopie.. Nie wiem o co chodzi z tymi plikami że każdy pier***i coś w stylu "te pliki są tak pobugowane że w życiu nie da się ich zrobić"..

Glador to serwer typowo easy/pvp. Ale z idealnie dobranymi bonami, setami zbroi i broni, ulepszaczy, wszystko do siebie tak pasowało, i współgrało ze sobą

że te wasze nowe serwerki to popadałyby w ruinę gdyby ktoś się za to wziął. Kady twierdzi że GladoR nie ma siły przebicia wśród nowości obecnych prawie na każdym serwerze.. Tylko że jest grupa ludzi której chce się rzygać : petami, pasami, czy jakąś pier****ą aureolą nad głową która daje 200 defa xD

Prawda jest taka, gdyby skrzyknięto ekipę która odpowiednio miała by swój obszar działania np : 

- www + IS 

- fabuła + nowe misje, mapy, 1-2 nowe sety eq, 1-2 nowe mapy, zwiększenie lvl +5 lvl (aby ich wbijanie było już HARD), nowe rozwiązania (alchemia itp itd)

- pliki, usuwanie bugów, wprowadzanie wszystko na serwer, zabezpieczenia i konserwacja

- osoby odpowiedzialne za porządek w grze, eventy, kontakt z graczami, doglądanie co się na serwerze dzieje.

- reklama (to chyba nie jest wielki problem, sam mógłbym się tym zająć) 

To uwierzcie mi że ten serwer nie stanąłby na nogi lecz na porządnych filarach! 

Nie mówię żeby dodawać wiele wiele gówna który zepsuje to co w Gladorze najlepsze. 

UWAGA : 

JEŚLI JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY WSPÓŁPRACĄ, TO ZAPRASZAM NA PRIV.

MÓGŁBYM ZAINWESTOWAĆ W SERWER Z PORZĄDNĄ EKIPĄ! 

Sprostowanie : Jak postawić super serwer z lojalnym zespołem?

To proste, umowa która będzie przedstawiała jasno co grozi za działanie na szkode sewera.

Lub inne podobne rozwiązania. 

JEŚLI KTOŚ ZAINTERESOWANY JEST WSPÓŁPRACĄ, PROSZĘ O KONTAKT. 

Jestem pewien że osiągnęlibyśmy więcej niż komukolwiek się wydaje ;)

Pozdrawiam! 

Opublikowano

Alle masz marzenia chłopie. :D

Nawet na ostatniej odsłonie było widać zainteresowanie serwerem, bez praktycznie żadnej reklamy ponadto z nieudolnym i gównianym team`ie..

Płacą Ci za celowe psucie renomy i gnojenie tego serwa trollu?

Opublikowano

I tak wiadomo, że kolejna reaktywacja = serwer na tydzień. Ile już tego było... czasy świetności Gladora już minęły i bezsensu znowu stawiać to samo.

denzel.png

Opublikowano

I tak wiadomo, że kolejna reaktywacja = serwer na tydzień. Ile już tego było... czasy świetności Gladora już minęły i bezsensu znowu stawiać to samo.

Czytanie z zrozumieniem się kłania. 

Serwer z nowym porządnym Team`em, więcej questów, więcej nowości, aby trudniej się wbijało ten 255 powiedzmy. 

Sam nic nie zdziałam, czekam na jakis odzew osób ambitnych z głowami pełnymi pomysłów. 

Opublikowano

Serwer z nowym porządnym Team`em, więcej questów, więcej nowości, aby trudniej się wbijało ten 255 powiedzmy. 

Sam nic nie zdziałam, czekam na jakis odzew osób ambitnych z głowami pełnymi pomysłów. 

Nie rozumiesz co napisałem. Ile razy był już nowy 'porządny' team, a kończyło się to tak samo. Dla ludzi ten serwer już się przejadł i na pewno tłumów by na nim nie było. ;)

Życzę powodzenia. 

denzel.png

Opublikowano

K***a, chce grać na glador bo kurwa tak mi się podoba i wszystkim hejterom wielkie chuje w dupe! będą fikać, zablokuje im komputerNawet kurwa pokolorowałem, bo mi się kurwa nudzi, bo kurwa nie ma zadnego, fajnego, pierdolonego priva!

Opublikowano

Przestańcie gadać o starych serwerach które w dzisiejszym rynku bez zmian bez niczego nowego nie wybiją się, chcesz grać sam? Albo jak chcesz postaci no to kup pliki postaw serwer i sam zobaczysz, każesz ludziom wydawać kasę na serwer który będzie stał 2 miesiące. Więc lepiej coś innego postacić niż stare dzieje.

K***a, chce grać na glador bo k***a tak mi się podoba i wszystkim hejterom wielkie chuje w dupe! będą fikać, zablokuje im komputerNawet k***a pokolorowałem, bo mi się k***a nudzi, bo k***a nie ma zadnego, fajnego, pierdolonego priva!

to się rozbierz i pilnuj rzeczy.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ktoś pisze o odkupywaniu plików od Darka, ale czy warto te 600zł wydawać za pobugowane pliki? Moim zdaniem nie warto, Dark gdyby chciał to by sam postawił, ale chyba każdy pamięta jaki ma kontakt z graczami. 

Opublikowano

Ktoś pisze o odkupywaniu plików od Darka, ale czy warto te 600zł wydawać za pobugowane pliki? Moim zdaniem nie warto, Dark gdyby chciał to by sam postawił, ale chyba każdy pamięta jaki ma kontakt z graczami. 

Na gg w opisie miał Promocje ! Pliki Glador chyba ze stroną za 200 xD

Nie ma szans? 

Chyba kpisz chłopie.. Nie wiem o co chodzi z tymi plikami że każdy pier***i coś w stylu "te pliki są tak pobugowane że w życiu nie da się ich zrobić"..

Glador to serwer typowo easy/pvp. Ale z idealnie dobranymi bonami, setami zbroi i broni, ulepszaczy, wszystko do siebie tak pasowało, i współgrało ze sobą

że te wasze nowe serwerki to popadałyby w ruinę gdyby ktoś się za to wziął. Kady twierdzi że GladoR nie ma siły przebicia wśród nowości obecnych prawie na każdym serwerze.. Tylko że jest grupa ludzi której chce się rzygać : petami, pasami, czy jakąś pier****ą aureolą nad głową która daje 200 defa xD

Prawda jest taka, gdyby skrzyknięto ekipę która odpowiednio miała by swój obszar działania np : 

- www + IS 

- fabuła + nowe misje, mapy, 1-2 nowe sety eq, 1-2 nowe mapy, zwiększenie lvl +5 lvl (aby ich wbijanie było już HARD), nowe rozwiązania (alchemia itp itd)

- pliki, usuwanie bugów, wprowadzanie wszystko na serwer, zabezpieczenia i konserwacja

- osoby odpowiedzialne za porządek w grze, eventy, kontakt z graczami, doglądanie co się na serwerze dzieje.

Nie mówię żeby dodawać wiele wiele gówna który zepsuje to co w Gladorze najlepsze. 

UWAGA : 

To proste, umowa która będzie przedstawiała jasno co grozi za działanie na szkode sewera.

Pozdrawiam! 

Kto ci k***a umowe podpisze ? xD

Opublikowano

Ja również jestem za tym, żeby reaktywować Gladora, z pewnością na nim bym zawitał, to jedyny serwer na jakim CHCIAŁO na prawde chciało mi sie grać. Nawet bez żadnych nowości nawet jakby był pobugowany, kij w to, liczy sie atmosfera :)

Opublikowano

Macie już jednego gladora- glador.eu

No i divine, bo to prawie te same pliki.

Ja kompletnie nie ogarniam logiki ludzi z tego forum, chcesz robić reaktywacje = rób, i tak Ci nie wyjdzie ale przynajmniej przestaniecie takie tematy robić jakby to gracze mieli decydować o tym co wrzucacie na maszyne, zresztą serwer bez src się nawet nie przebije xD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Glador nie ma szansy stania długo... Więc to bez sensu, a wiem co mówię bo grałem na wszystkich edycjach gladora... a było ich tyle, że szkoda gadać^^

Opublikowano

Na drugiej odsłonie administracja ogólnie olała serwer, więc on nie miał prawa bytu. Jeśli ktoś kupiłby te pliki, ogarną serwer i  interesował się nim, jak najbardziej są szanse na sukces, tylko potrzeba jakiś zmian :) Nawet na głupich mapach do expa. 

Opublikowano

Nie ma szans? 

- www + IS 

UWAGA : 

Pozdrawiam! 

I myslisz ze jak stworzy sie ogarniety team to glador znowu bedzie mial te 1k albo wiecej ludzi xDD juz pare miesiecy temu byla jakas reaktywacja :D to z 30 ludzi gralo glador mial swoje czasy ktore juz nie wróca kazdej zgranej ekipe czy teamowi odpierdoli od hajsu.Znajdz kogos postawisz tego gladora i bedzie na nim 50-200 osob hip hip hura fajne marzenia masz.Z diamondem tez tak bylo o niech ktos postawi PLIS PLIS niech ktos zrobi tego diamonda noi co? zrobili diamondMT3. i gralo na nim 500 osob - sklepy = z 300:D

Opublikowano

­To Ty w końcu chcesz gladora, czy taki sam serwer jak te teraz? Zresztą próbowano reaktywować już chyba każdy stary serwer, każda reaktywacja kończyła się tak samo.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...